On olemassa muutama elintapoihin liittyvä muutos, joka saa kasvotkin näyttämään kapeammilta.

Ajankohtaisista asioista kirjoittava sivusto Good to know on huomannut, että aika monet ovat kysyneet Googlehaussa, että kuinka kasvot saisi kapeammiksi. Joten jos itsekin haluaisit tietää tähän vastauksen, et ole ainoa. Tuhannet muutkin naiset haluavat sen tietää. Tulette saamaan nyt siihen liittyen sekä hyviä että huonoja uutisia.

Laihdutus ei onnistu siten, että laihtuisit pelkästään sellaisista kohdista, joista haluat. Et voi esimerkiksi kaventaa vain kasvojasi, koska laihduttaessa laihdut myös muista kohdista. Joten jos haluat kaventaa kasvojasi, tulevat monet muutkin osat sinusta kaventumaan ja pienentymään. Ehkä sellainen ei sinua haittaa?

Mutta ne hyvät uutiset seuraavaksi. Kun alat laihtumaan, yleensä ensimmäisenä se näkyy kasvoissasi. Jos kasvojen kaventuminen on sinulle laihtumisessa tärkeintä, näet siihen liittyvät tulokset aika varmasti ensimmäisenä.

Tässä vielä sivuston saamia neuvoja asiantuntijoilta, joissa neuvotaan kuinka toimia, kun haluat aika nopeastikin kaventaa kasvojasi sekä samalla muita kehonosiasi:

1. Muista juoda paljon vettä, koska sillä on suuri merkitys painonpudotuksessa. Se tekee samalla myös ihollesi hyvää.

2. Haluat varmasti, että kaventumisen lisäksi kasvojesi iho näyttää hyvältä, joten pelkkä kasvojen rasvaaminen ei silloin riitä. Syö paljon sellaisia asioita, jotka tekevät ihollesi hyvää kuten vihreitä vihanneksia sekä terveellisiä rasvoja (mm. avokado, mantelit ja pähkinät).

3. Käy kuntosalilla ja nostele siellä painoja. Jotta saisit poltettua rasvaa, pitää sinun liikkua niin että sykkeesi nousee tarpeeksi korkealle. Myös lihasmassasi kasvaa tällä tavalla, joka lisää aineenvaihduntaasi, joten laihdut. Kuntosalin punttien nostamisen lisäksi nämä onnistuvat toki monilla muillakin tavoilla.

4. Sano hyvästit alkoholille. Tai vähennä ainakin sen käyttöä, koska alkoholi turvottaa kasvoja. Ehkä jo vähentäminen saa kasvosi näyttämään heti kapeammilta?

5. Kokeile kasvojumppaa. Kasvoiltasi löytyy paljon lihaksia, yleensä 43 kappaletta. Kun harjoitat näitä lihaksia, voi siitäkin olla paljon apua siihen, että kasvosi näyttävät kapeammilta. Tämä auttaa myös kaksoisleuan pienentämiseen.

Tämän listan luettuasi tiedät nyt, että kasvosi alkavat näyttämään paremmalta monen erilaisen keinon avulla. Jos alat laihduttaa, muista myös nämä viisi kohtaa.

Lähde: Good to know