Näiden horoskooppimerkkien edustajat ovat todennäköisimmin sitoutumiskammoisia

Astrologin mukaan viiden horoskooppimerkin edustajat todennäköisimmin pötkivät pakoon kuin sitoutuvat.

Olet löytänyt uuden, kiinnostavan tyypin, jonka kanssa juttu luistaa mainiosti, ja hän vaikuttaa olevan täysin innoissasi sinusta, mutta Popsugarin mukaan on kuitenkin mahdollista, että hän onkin enemmän sitoutumiskammoinen tai pettää, kun asiat alkavat olla liian mukavasti. Tällaisen tapauksen tunnistamisessa horoskoopit voivat olla apuna, sillä on muutama horoskooppimerkki, joilla on tällaista taipumusta.

Horoskooppimerkkien ei kuitenkaan kannata antaa ohjata parisuhteitasi liikaa, sillä vaikka tapailemasi tyypin horoskooppimerkkiin liittyisi sitoutumiskammo, ei se välttämättä tarkoita sitä, että hän rikkoo sydämesi eikä ole kykenevä sitoutumaan. Jos haluat tietää, minkä horoskooppimerkkien edustajat ovat todennäköisimmin sitoutumiskammoisia, listasi astrologi Valerie Mesa Popsugarille viisi horoskooppimerkkiä, jotka todennäköisimmin pötkivät pakoon eivätkä osaa sitoutua.

Oinas

Oinasta ei ole niin vaikea sinänsä saada asettumaan, mutta uskollisena pysyminen voi olla haastavaa.

”Oinas on todella intohimoinen, seksuaalinen ja impulsiivinen haluissaan. Hän haluaa, mitä haluaa, milloin sen haluaa ja et voi estää häntä. Asiassa ei auta, että tämä tulimerkki on myös pohjimmiltaan todella suuri jännityksen metsästäjä, he rakastavat hyvää valloitusta”, Mesa sanoi Popsugarille.

”Tämä pätee etenkin merkin miesedustajiin, mutta naisetkaan eivät ole viattomia”, hän jatkoi.

Pointti on se, että oinaalla on vähän kärsivällisyyttä, etenkin silloin kun on kyse jostakin, mitä he haluavat.

Kaksonen

Popsugarin mukaan kaksonen on horoskooppimerkkien huiputtaja.

”Heidän monista persoonistaan heidän epävakaaseen keskittymiskykyyn, onnea yritykseen saada kaksonen sitoutumaan. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö hän flirttailisi kanssasi tai uteliaana seuraa sinua pilke silmässään, joten koeta olla ymmärtämättä sitä väärin. Kaksonen rakastaa hyvää, mielellisesti stimuloivaa keskustelua, mutta varmista, että pidät aihepiirin kevyenä. Kun tämä ilmamerkki aistii minkäänlaista intensiivisyyttä tai minkäänlaista tunnetta, hän häippäsee”, Mesa sanoi.

Popsugar muistuttaa, että tämä on yleistys, mutta mielessä kannattaa pitää kaksosen epäröinti, mikä voi saada hänet vaihtamaan henkilöstä toiseen ilman, että hän juuri miettii asiaa.

Vaaka

Jokainen automaattiseti olettaa, että vaa’at ovat parisuhteiden mestareita, mutta totuus on se, että tämä ilmamerkki syntyy etsimään toista puoliskoaan, samalla etsien sen kaipaamaa tasapainoa.

”Ensin he ovat todella hurmaavia, sitten he katoavat. Luota minuun: romantiikka ei ole ongelma. Todellisuudessa vaaka on niin epäröivä, että se sattuu. Se satuttaa heidän mahdollisuuksiaan, heidän rakastajiaan ja lopulta hoksaat olevasi juoksupyörässä, koska hän tekee sitä uudelleen ja uudelleen, hurmaa sinut takaisin”, Mesa kertoi.

”Sanon kuitenkin tämän, jos vaaka tykkää sinusta, hän kyllä tuo sen ilmi. Heidän huithapeli asenteensa kumpuaa siitä, ettei ole varma (mitä he todella harvoin ovat), mutta hoksaat kyllä ajatuksen tämän taustalla”, hän lisäsi.

Jousimies

Jousimiehellä on asioita tehtävänä ja nähtävänä, joten tämän merkin edustajalle aloilleen asettuminen voi olla todella pelottavaa.

”Jousimies ei osaa sitoutua, saati pysyä sitoutuneena. Jupiterin hallinnoima tulimerkki haluaa kaiken ja haluaa sitä suurissa määrissä. Aina tanssimisesta maailman matkailuun ja vaeltamiseen, jousimiehen päätavoite elämässä on kokea se täysin rinnoin – kumppanin kanssa tai ilman”, Mesa selitti.

Jousimiehellä on elät vain kerran -asenne ja heidän paimentolaismaisuuden perässä pysyminen voi olla stressaavaa ja liikaa kestettäväksi.

Vesimies

”Vesimies on niin epäsovinnainen kuin voi olla – yksiavioisuutta ei välttämättä edes ole olemassa heille. Rakkaus on mielentila, mutta ystävyyttä ennen kaikkea muuta. Samalla tavalla kuin sisarmerkki kaksonen, vesimies haluaa pitää kaiken mahdollisimman kevyenä ja kasuaalina”, Mesa kertoi.

Joskus kyse on pelien pelaamisesta ja koska vesimies todella arvostaa itsenäisyyttä ja vapautta, he tievät miten olla omillaan ilman tarvetta asettua aloilleen tai päästää toista ihmistä lähelleen.

”En koskaan menisi niin pitkälle, että väittäisin, ettei tällä merkillä ole tunteita, mutta heidän ylä- ja alamäet todella riippuvat heidän mielialastaan”, Mesa sanoi ja lisäsi, että he ovat hyviä erottamaan tunteensa ja olemaan pidättyväisiä.

Lähde: Popsugar


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.