Haluatko välttää mokat makuuhuoneessa ja varmistaa, että petipuuhanne saavat häneltä täydet viisi tähteä? Lue seuraavat miehen antamat vinkit!

Me kaikki haluamme tehdä makuuhuoneessa asioita, joista kumppanimme nauttii. Välillä voi kuitenkin olla vaikea tietää, mitä miehen mielessä liikkuu, ja onko jotain yleisiä mokia, joita ehdottomasti tulisi välttää. Lue seuraavat paljastukset ja tiedät seuraavalla kerralla petipuuhien aikana, mitä miehesi ei missään nimessä halua sinun tekevän!

 1. Hampaat piiloon
  Suuseksiin eivät kuulu hampaat, missään tilanteessa tai ikinä! Ellet pysty pitämään purukalustoasi kurissa, älä tuo sitä lähellekään kultasi alakertaa. Tämän isompaa mokaa et sängyssä voi tehdä.

 2. Omat rajat
  Pidä omista rajoistasi kiinni, äläkä suostu kaikkeen kohteliaisuudesta tai miellyttämisen halusta. Et anna seksikästä vaikutelmaa sillä, että suostut kaikkeen mitä sinulle ehdotetaan, eikä sinulla ole rohkeutta ottaa päätösvaltaa myös omiin käsiisi.

 3. Älä ole lahna
  Miehen mielestä on äärimmäisen epäeroottista olla sängyssä lahnan kanssa, joka makoilee tyynesti selällään ja antaa miehen hoitaa kaikki työt. Pahimmassa tapauksessa vilkuilet samalla kelloasi ja kysyt, kumman vuoro on tiskata tiskit illalla. Osallistu petipuuhiin täysillä itsekin!

 4. Älä matki palohälytintä
  Kiva, jos tykkäät äänellä ja näyttää, että tykkäät siitä, mitä kultasi tekee. Älä kuitenkaan intoudu matkimaan palohälytintä! Feikiltä kuulostava ääntely kuulostaa vain huonon pornon ääniraidalta ja todennäköisesti herättää myös kaikki naapurinne.

 5. Älä kysele
  Älä yhdistä seksiin kysymyksiä kuten ”rakastatko minua?” tai ”oletko yli eksästäsi?” Älä käsitä väärin, nämä ovat hyviä kysymyksiä, mutta ajoitus on aivan pielessä. Todennäköisesti kultasi purjeissa lopahtaa tuuli, ja petipuuhille tulee loppu kuin seinään.

 6. Älä feikkaa, että hän osaa hommansa
  Jos alusta asti esität, että tykkäät hänen muuveistaan, hän ei ikinä opi tyydyttämään sinua. Tämä saattaa pidemmällä tähtäimellä olla isokin kompastuskivi seksielämässänne – ehkäpä jopa koko suhteessanne. Kerro, mistä pidät, ja rohkaise häntä kannustavasti opettelemaan asioita, joista sinä sytyt!

 7. Älä kasvata puskaa
  Tämä on kohta, jossa mielipiteet saattavat vaihdella. On miehiä, jotka saattavat syttyä kunnon puskasta alakerrassasi, mutta turvallisempi valinta on trimmata aluskasvustosi ennen seksileikkejä, varsinkin jos haluat hänen antavan sinulle oraalista huomiota.

 8. Panosta pikkareihin
  Jos tiedät etukäteen, että käsillä on mahdollisuus petipuuhiin, panosta alusvaatteisiisi! Seksikkäät alusvaatteet nostavat tunnelmaa ja saavat kultasi varmasti innostumaan lisää. On melkoinen tunnelman tappaja havaita, että päälläsi on ikivanhat kalsarit, joiden kuminauha repsottaa. Jätä ikivanhat alusvaatteet kaappiin (tai roskikseen) ja panosta erotiikkaan myös alusvaatteidesi osalta!

Jaa artikkeli ystävillesi, jotka haluavat myös tietää edelliset vinkit!

Olemme aiemmin kirjoittaneet yleisimmistä seksikommelluksista! Lue juttu täältä!

Lähde: The Standard