Naiset suosivat erikoisiakin keinoja apuna raskaaksi tulemisessa.

Raskaaksi tulemiseen liittyy monenlaisia uskomuksia ja vinkkejä, joiden ajatellaan auttavan. Vaikka vinkkien ja niksien toimivuudesta ei ole todisteita, turvautuvat monet naiset erikoisiinkin tapoihin, kun koettavat tulla raskaaksi.

Yksi niistä on McDonald’sin ranskalaisten syöminen heti seksin jälkeen. Tapa ei kuitenkaan ole kovin yleinen; Channel Mum -sivuston tutkimuksen mukaan kolme prosenttia naisista tekee näin heti seksin jälkeen, koska he uskovat ranskalaisten suolan auttavan hedelmöittymisessä, kertoo Metro.

Tätä hieman suositumpi tapa on pukeutua vihreään ja käyttää vihreitä lakanoita. Viisi prosenttia tutkimukseen osallistuneista kertoi käyttäneensä tätä apuna raskaaksi tulemisessa, kun taas kuusi prosenttia vältteli orgasmin saamista viikon ajan seksin jälkeen.

Näitä tapoja huomattavasti suositumpi tapa naisten keskuudessa on nostaa jalat ilmaan seksin jälkeen ja tehdä jaloilla polkevaa liikettä ilmassa vähintään kolmen minuutin ajan. Myös ananaksen syöminen, ananasmehun juominen sekä tumman suklaan syöminen ovat suosittuja kikkoja vauvaa yrittävien keskuudessa.

”Raskaaksi tuleminen ei ole aina helppoa, joten jonkin aikaa raskautta yrittäneet pariskunnat kokeilevat lähes mitä tahansa avuksi”, Channel Mum -sivuston perustaja Siobhan Freegard sanoi.

”Vaikka näiden vinkkien taustalla ei ole kovin lääketieteellistä tukea, meidän jäsenemme vannovat niiden auttaneen ja meillä on satoja uusia vauvoja sen todisteeksi”, hän lisäsi.

”Niin kauan kun yrittäminen on hauskaa, on aina sen arvoista kokeilla (eri vinkkejä)”, Freegard kertoi.

Alta voit lukea, minkälaisia tapoja naiset ovat Channel Mum -sivuston tutkimuksen mukaan käyttäneet yrittäessään tulla raskaaksi.

1. Käytä sukkia seksin ajan ja viikko sen jälkeen pitääksesi jalat lämpimänä (10%)

2. Syö McDonald’sin ranskalaisia heti seksin jälkeen (3%)

3. Syö tummaa suklaata päivittäin (37%)

4. Vältä orgasmin saamista viikon ajan seksin jälkeen (6%)

5. Käytä käänteispsykologiaa ja sano itsellesi, ettet halua vauvaa, sitten vietä villi ilta ulkona ja unohda koko yrittäminen (39%)

6. Syö ananasta ja juo ananasmehua (32%)

7. Pukeudu vihreään ja käytä vihreitä lakanoita (5%)

8. Ota nenälävistys nenän vasempaan sieraimeen (0,5%)

9. Älä nosta jalkojasi vain ylös, vaan polje ilmaa vähintään kolmen minuutin ajan (58%)

10. Nuku täysin pimeässä. Laita puhelimet, laitteet ja langaton netti pois päältä (15%)

11. Ole kuukausi juomatta alkoholia (7%)

12. Miehille vinkki: käytä jäisiä alushousuja (1%)

Oletko sinä kokeillut erikoisia tapoja yrittäessäsi tulla raskaaksi – oliko siitä apua? Kerro kokemuksistasi kommenteissa!

Lähde: Metro

Kommentit

Kommenttia