Suosittu laulaja kirjoitti vaikuttavan tekstin meikittömyyden puolesta.

Grammy-palkittu artisti Alicia Keys on päättänyt luopua meikeistä ja on lähtenyt mukaan #nomakeup-trendiin. 35-vuotias R&B-laulaja kirjoitti Lenny-sivustolle Time to uncover-otsikolla vaikuttavan tekstin naisten kohtaamista ulkonäköpaineista ja sen päätteeksi vannoi lopettavansa itsensä peittelyn.

”En halua peitellä enää. En kasvojani, en mieltäni, en sieluani, en ajatuksiani, en unelmiani, en vaikeuksiani, en emotionaalista kasvuani. En mitään”, Keys kirjoittaa.

Keysin teksti on saanut suositun vastaanoton ja laulaja on myös osoittanut olevansa sanojensa mittainen nainen. Hänen Instagramissa julkaisemista kuvista päätellen Keys on esiintynyt meikittä tuoreimmilla keikoillaan ja esimerkiksi Fault Magazinea varten Zoltan Tombor ikuisti Keysin meikittä:

Lenny-sivustolle kirjoittamassaan tekstissä Keys kertoo, että hänen osaltaan #nomakeup-tyyli sai osittain alkunsa täysin raa’an ja rehellisen valokuvaussession myötä, mitä toteutettiin hänen uutta albumiaan varten yhdessä valokuvaaja Paola Kudackin kanssa.

Keys saapui valokuvattavaksi suoraan salilta ilman meikkiä, treenipaita yllään ja pysyi tyylissä koko kuvausten ajan.

”Vannon, että en ole ennen tuntenut oloani niin vahvaksi, voimaantuneeksi, vapaaksi ja rehellisen kauniiksi”, Keys kertoi kuvauksista.

Huffington Postin mukaan Keys ei ole ensimmäinen julkisuuden henkilö, joka on poseerannut kameran edessä ilman meikkiä, mutta laulajan asenteessa on vaikuttavuutta ja voimakkuutta, minkä myös hänen faninsa ovat ottaneet vastaan.

Huffington Postin mukaan esimerkiksi Instagramin #nomakeup-hashtagin alta löytyy yli 12 miljoonaa julkaisua, joissa niin naiset kuin miehet poseeraavat täysin luonnollisina – osa Keysin innoittamina, osa ei.

Voit lukea Keysin inspiroivan tekstin kokonaan täältä.

Lähde: Huffington Post