Lepakkorajaus sekä verinen ja viilletty kissansilmärajaus sopivat täydellisesti halloween-juhliin – katso kuvat

Verinen, auki viilletty kissansilmärajaus ei kuitenkaan sovi niille, jotka helposti voivat pahoin.

Halloween lähestyy jälleen ja erilaisia meikki-ideoita alkaa putkahdella esiin sosiaalisesta mediasta. Jos et keksi, miten pukeutuisit halloween-juhliin, voi teemaan liittyvä meikki olla hyvä vaihtoehto.

Metro on esitellyt kaksi erilaista silmämeikkiä, jotka sopivat halloweeniin kuin nenä päähän: toisessa kissansilmärajaus muutetaan näyttäväksi lepakon siiveksi ja toisessa siitä tehdään puistattavan verinen, kuin ihoa olisi revitty rajauksen verran irti.

Alla esitellään lepakkorajaus ensin, sillä verinen kissansilmärajaus ei välttämättä sovi niille, jotka voivat helposti pahoin tai ovat muuten herkkiä. Jos haluat katsoa myös tämän idean, löydät sen jutun lopusta.

Metron mukaan lepakkorajauksen on esitellyt Instagramissa meikkitaiteilija Abby Roberts. Hän on yhdistänyt siipirajaukseen kurpitsaisia sävyjä, jotka sopivat myös mainiosti halloween-teemaan.

Robertsin rajauksessa silmän sisänurkkakin rajataan ja rajauksesta tehdään paksumpi ulkonurkkaa kohti. Sen jälkeen tehdään kissansilmärajauksesta tuttu ylöspäin nouseva ”häntä”, jonka alapuolesta tehdään siipimäinen.

Katso alta mallia:

Muutkin meikkitaiteilijat ovat innostuneet kokeilemaan lepakkorajausta. Luomille valitut sävyt ovat olleet halloweeniin sopivia ja onpa silmän ympärille taiteiltu myös pieniä lepakoitakin.

Seuraavaksi on verisen kissansilmärajauksen vuoro. Tämä vaatii enemmän välineitä kuin pelkät meikit, sillä tarkoitus on luoda käsitys siitä, että silmän ulkonurkka on viilletty auki.

Metron mukaan tämän meikki-idean on esitellyt Instagramissa Rebekka Theenart, joka on ainutlaatuisiin tyyleihin erikoistuva meikkitaiteilija. Hän loi viilletyn rajauksen Mehronin SynWax-arpivahan avulla ja lisäsi tekoverta tekemään siitä puistattavan, mutta näyttävän.

Tätäkin ideaa ovat myös muut meikkitaiteilijat kokeilleet.

Lähde: Metro (lepakko), Metro (viilletty)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.