Verinen, auki viilletty kissansilmärajaus ei kuitenkaan sovi niille, jotka helposti voivat pahoin.

Halloween lähestyy jälleen ja erilaisia meikki-ideoita alkaa putkahdella esiin sosiaalisesta mediasta. Jos et keksi, miten pukeutuisit halloween-juhliin, voi teemaan liittyvä meikki olla hyvä vaihtoehto.

Metro on esitellyt kaksi erilaista silmämeikkiä, jotka sopivat halloweeniin kuin nenä päähän: toisessa kissansilmärajaus muutetaan näyttäväksi lepakon siiveksi ja toisessa siitä tehdään puistattavan verinen, kuin ihoa olisi revitty rajauksen verran irti.

Alla esitellään lepakkorajaus ensin, sillä verinen kissansilmärajaus ei välttämättä sovi niille, jotka voivat helposti pahoin tai ovat muuten herkkiä. Jos haluat katsoa myös tämän idean, löydät sen jutun lopusta.

Metron mukaan lepakkorajauksen on esitellyt Instagramissa meikkitaiteilija Abby Roberts. Hän on yhdistänyt siipirajaukseen kurpitsaisia sävyjä, jotka sopivat myös mainiosti halloween-teemaan.

Robertsin rajauksessa silmän sisänurkkakin rajataan ja rajauksesta tehdään paksumpi ulkonurkkaa kohti. Sen jälkeen tehdään kissansilmärajauksesta tuttu ylöspäin nouseva ”häntä”, jonka alapuolesta tehdään siipimäinen.

Katso alta mallia:

BAT WING Halloween season is approaching!! I bring you #batliner! DAY 89 of my #100daysofmakeupchallenge Products used: @nyxcosmetics @nyxcosmetics_uk total control drop foundation in pale @anastasiabeverlyhills @norvina subculture palette- edge, new wave, rocky @lethalcosmetics Fahrenheit shadow @wunder2cosmetics wunderbrow in brunette @eyeko lash alert mascara, black magic liner @sleekmakeup @sleekmakeupusa solstice highlight kit @eldorafalseeyelashes in #S407 and #M112 (thank you sooo much to eldora for sending these gorgeous lashes!) #100daysofmakeup #eldorafalseeyelashes #sleekmakeup #eyeko#wunder2cosmetics #wunderbrow #lethalcosmetics #anastasiabeverlyhills #abh#abhcosmetics #abhsubculture #norvina #nyx#nyxcosmetics #nyxukcosmetics #nyxcosmetics_uk #undiscovered_muas #wakeupandmakeup #hudabeauty #vegas_nay #halloween#halloweenmakeup #halloween2017 #bats#batwing #bbdaretoshare#batliner

A post shared by Abby Roberts (@abbyrobertsartistry) on

Muutkin meikkitaiteilijat ovat innostuneet kokeilemaan lepakkorajausta. Luomille valitut sävyt ovat olleet halloweeniin sopivia ja onpa silmän ympärille taiteiltu myös pieniä lepakoitakin.

it's time to get spooky! Who else is as excited as I am that Halloween is right around the corner? Anyone know what they are going to dress up as yet? (Kat Von D bat wing liner inspo) Products used: ⭐️ @benefitcosmetics Precisely, my brow! Pencil number six ⭐️ @morphebrushes 35O palette ⭐️ @litcosmetics Carrot Head size 2 glitter ⭐️ @katvondbeauty tattoo liner in Trooper and Thunderstruck shadow on inner corner ⭐️ @flutterlashesinc lashes in Pucker from the candy collection . . . . . #katvond #katvondbeauty #kvdlook #kvdtattooliner #tattoolinertrooper #morphe #morphebrushes #morphegirl #morphebabe #morphe35o #morphepalette #35opalette #35o #litcosmetics #litglitter #benefitcosmetics #benefitbabe #benefitbrows #flutterlashes #halloweenmakeup #graphicliner #glittermakeup #glittereyeshadow #halloweeneyes #batliner #halloweenready #beautyinfluencer #100daysofmakeup

A post shared by Swayze Morgan (@swayzemorgan) on

Seuraavaksi on verisen kissansilmärajauksen vuoro. Tämä vaatii enemmän välineitä kuin pelkät meikit, sillä tarkoitus on luoda käsitys siitä, että silmän ulkonurkka on viilletty auki.

Metron mukaan tämän meikki-idean on esitellyt Instagramissa Rebekka Theenart, joka on ainutlaatuisiin tyyleihin erikoistuva meikkitaiteilija. Hän loi viilletyn rajauksen Mehronin SynWax-arpivahan avulla ja lisäsi tekoverta tekemään siitä puistattavan, mutta näyttävän.

Tätäkin ideaa ovat myös muut meikkitaiteilijat kokeilleet.

Lähde: Metro (lepakko), Metro (viilletty)

Kommentit

Kommenttia