Lähdössä reissuun? Näin näppärästi pakkaat farkut matkalaukkuusi – katso niksi videolta

Niksi toimii myös pitkähihaisiin paitoihin ja auttaa säästämään tilaa.

Reissuun lähtiessä vaatteiden viikkaaminen ja asetteleminen siistiin pinoon matkalaukuun voi tuntua turhalta, kun matkakohteeseen päästyä ne ovat usein levinneet miten sattuu ja/tai ovat rytyssä. Onneksi on kuitenkin näppärä niksi, jolla tältä voi välttyä ja vaatteet saa pakattua niin, etteivät ne vie paljon tilaa.

LaJoy Lampkin tviittasi videon, jolla hänen isäpuolensa viikkasi farkut ja esitteli tämän niksin. Videolla isäpuoli jättää farkkujen toisesta lahkeesta osan sivuun ja käärii farkut rullalle, minkä jälkeen hän vetää sivuun jätetyn lahkeen osan farkkurullan päälle.

Tällä tavalla syntyy tiivis ”vaatemakkara”, joka ei pääse purkautumaan matkalaukussa ja se auttaa minimoimaan vaatteiden rypyttymisen. Samaa niksiä voi käyttää myös pitkähihaisten yläosien pakkaamisessa, kun jättää lahkeen sijaan toisen hihan sivuun.

Metron mukaan tämä niksi on laajalti käytössä puolustusvoimissa, joten niksi voi olla joillekin jo tuttu. Videon tviitanneen LaJoyn isäpuolikin on palvellut Yhdysvaltojen laivastossa 26 vuotta, mutta niksi oli LaJoylle itselleen uusi juttu ja hän jakoi sen muidenkin iloksi.

Video on kerännyt Twitterissä miljoonia katselukertoja ja se on julkaistu myös YouTubessa. LaJoy jakoi Twitterissä myös paitaversion pakkausniksistä, jonka voit katso alta, kun taas farkkuniksin löydät artikkelin yltä.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.