Kissanpentu Avan ja labradorinnoutaja Barneyn tarina on suloinen piristys syyspäivään.

Pieni Ava-kissanpentu löydettiin hylättynä palelemasta lontoolaisesta puutarhasta. Kissanpennun tila ei vaikuttanut hyvältä ja se olisi todennäköisesti menehtynyt, jos sitä ei olisi viety Battersea Dogs & Cats Homen osaavien auttajien luo.

Kokenut hoitaja Megan Goldring otti kissanpennun vastaan ja syötti Avaa kahden tunnin välein varmistaakseen, että se pysyy lämpimänä ja sen olo mukavana.

Batterseassa Ava tapasi Barneyn.

Barney on 3-vuotias labradorinnoutaja, joka syntyi pentutehtailijan luona ja päätyi kotiin, jossa omistajat eivät pärjänneet eloisan pennun kanssa. Omistajat veivät Barneyn Battersealle vuonna 2014, missä Barney tapasi vastaavan hoitajan, Rachel Ab’deen, joka pian adoptoi Barneyn itselleen.

Kun kissanpentu ja labradorinnoutaja kohtasivat, oli niiden välillä heti yhteys. Barney päätti, että se hoivaisi Avaa ja antoi kissanpennun nukkua pedillään, levätä sen tassujen päällä ja leikkiä hännällään.

Suloisen kaksikon tarinan kertoneen Metron mukaan Barney ottaa tehtävänsä Avan huolehtijana todella vakavasti. Se viettää päivät halien Avaa, leikkii sen kanssa ja vahtii tarkoin Battersean toimistossa, että kissanpentu on koko ajan turvassa.

”Barney jumaloi Avaa eikä malta odottaa, että pääsee joka aamu Battersean tiloihin, jotta se saa nähdä kissanpennun”, Ad’bee kertoi Metrolle.

”Se on hyvästä myös Avalle, koska sillä ei ole emoa tai sisaruksia, joten Barneysta on tullut sen paras ystävä ja lempileikkikaveri. On mahtavaa nähdä ne niin iloisena yhdessä ja tietää, että niiden vaikeimmat päivät ovat takana”, hän jatkoi.

Battersea Dogs & Cats Home on jakanut Facebook-sivullaan videon parivaljakosta. Videon yhteydessä on kerrottu, että Avalle on löytynyt jo uusi koti, joten kaksikon tiet tulevat tulevaisuudessa erkanemaan.

Voit katsoa videon Avasta ja Barneysta alta.

Ava and BarneyFound abandoned in a London garden aged just days old little kitten Ava was rushed into Battersea Dogs & Cats Home.

She is still so young that she needs hand-feeding every two hours and spends much of her day in the Battersea clinic office. This is where she met her new best friend, Barney.

The three-year-old #Labrador has taken his role of kitten-sitting very seriously – snuggling with Ava, playing with her, and monitoring her every move around the office to make sure she’s safe. He’s a real top dog!

Ava already has a home lined up but there are plenty of dogs and cats still searching: https://www.battersea.org.uk/

Julkaissut Battersea Dogs & Cats Home 12. syyskuuta 2017

Lähde: Metro