Miehet myös todennäköisemmin esittelevät kuvissaan kehoaan.

Kyselyn mukaan miehet ottavat tuplasti enemmän kuvia itsestään, selfieitä, kuin naiset. Älypuhelinvalmistaja HTC selvitti asiaa kyselyllä, johon vastasi 2 000 brittiä.

Kyselyn mukaan miesten yleisimmät syyt ottaa selfieitä olivat ”mahtailu” tai yritykset viehättää naisia. Neljännes miehistä jakaa selfie-kuviaan saadakseen nykyisen tai entisen kumppaninsa mustasukkaiseksi ja yksi kymmenestä tekee sitä saadakseen itsensä haluttavammaksi mahdollisen kumppanin silmissä.

Naisista sen sijaan 13 prosenttia koettaa tehdä kumppaninsa tai exänsä mustasukkaiseksi kuvillaan ja vain yksi viidestätoista ottaa selfieitä tehdäkseen itsensä haluttavammaksi mahdollisen kumppanin silmissä. Naisten yleisimmät syyt ottaa selfieitä olivat kyselyn mukaan halu jakaa, mitä he tekevät ystäviensä kanssa (35 prosenttia) sekä tallentaa muistoja (26 prosnttia).

Telegraphin mukaan miehet myös esittelevät kuvissaan kehoaan naisia enemmän. 76 prosenttia miesten selfieistä ovat kuvia heidän kehoistaan, kun taas naisilla vastaava määrä on 45 prosenttia.

Kyselyn mukaan naiset jakavat todennäköisemmin kasvokuviaan (55 prosenttia), kun taas miehet esittelevät eniten rintaansa (20 prosenttia) ja sen jälkeen vartaloaan tai vatsalihaksiaan (17 prosenttia). Naisista kuitenkin he, jotka julkaisevat selfieitä kehoistaan, myönsivät paljastavansa rintamustaan (12 prosenttia).

Lähde: Telegraph