Jos haluat laihtua lähes huomaamattasi, kannattaa juoda näitä juomia juuri ennen nukkumaanmenoa.

Moni meistä panostaa laihduttaessaan siihen, mitä päivisin syö ja juo, ja kuinka paljon harrastaa liikuntaa. Usein ei edes muisteta kiinnittää huomiota tärkeään ajanjaksoon: yöhön.

Uni on laihduttajalle todella tärkeää aikaa, sillä riittävä uni tukee painon pudotus tavoitteitasi ja pitää aineenvaihdunnan kunnossa. Kun et nukun tarpeeksi, olet väsynyt, aineenvaihduntasi heikkenee, ja mielesi tekee syödä sokerisia herkkuja ja höttöhiilareita. Uneen siis kannattaa panostaa.

Sen lisäksi kannattaa kuitenkin myös panostaa siihen, mitä juot ennen nukkumaanmenoa, sillä eräillä juomilla on todella hyödyllisiä vaikutuksia painon pudottamisen näkökulmasta, jos juot niitä juuri ennen, kuin menet nukkumaan.

Seuraavat juomat ennen nukkumaanmenoa nautittuna auttavat sinua pudottamaan kaloreita ja pitämään aineenvaihduntasi kunnossa, ja auttavat sinua siten laihtumaan nukkuessasi. Ne myös auttavat sinua tekemään terveellisempiä valintoja herättyäsi. Tavoitteesi edistyvät siis lähes huomaamattasi yön aikana!

 1. Maito
 2. Viinirypälemehu
 3. Kanelitee
 4. Kamomillatee
 5. Kurkumalatte
 6. Proteiinipirtelö
 7. Kefir
 8. Vesi

  Kaikkia näitä ei tietenkään tarvitse juoda joka ilta, mutta valitse listasta omat suosikkisi ja ota ne mukaan omaan iltarutiiniisi!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Woman and Home, Times of India, Men’s Health / Kuva: Jeshoots, Pexels