Muun muassa Ryan Gosling, Kate Hudson, Hugh Grant ja Margor Robbie lukivat, mitä somessa on kirjoitettu heistä.

Sosiaalinen media on helppo tapa päästää omia mielipiteitään maailmalle ja julkisuuden valokeilassa elävät ihmiset saavat niistä osansa – niin positiivisia, kannustavia kommentteja kuin päinvastaisia.

Jimmy Kimmelin isännöimässä talk show:ssa näitä ilkeitä kommentteja nostetaan esiin ja ne käännetään huumoriksi – laittamalla julkkikset lukemaan heistä kirjoitettuja ilkeitä twiittejä.

Celebrities Read Mean Tweets -osiota on toteutettu jo kymmenen kertaa ja tuoreimmassa muun muassa Ryan Gosling, Kate Hudson, Hugh Grant, Margot Robbie, Chris Evans, Paul Rudd, Olivia Wilde ja Melissa McCarthy lukevat, mitä ihmiset ovat heistä Twitterissä sanoneet.

Esimerkiksi Evans sai eteensä tällaisen twiitin, jonka luettuaan näyttelijä alkoi nauraa: ”Chris Evans on tyhmä, parrakas, neuleita käyttävä pöljä dorka.”

Wilde taas luki tällaisen kommentin itsestään: ”Olivia Wilden otsa on samankokoinen kuin minun vasen persposkeni. Ja minä painan 115 kiloa, joten saat kuvitella, kuinka iso sen täytyy olla.”

Julkkikset lukemassa ilkeitä twiittejä -video julkaistiin Jimmy Kimme Live!:n YouTube-kanavalla syyskuun 21. päivä ja siitä on nopeasti tullut viraali. Voit katsoa hauskan videon jutun yltä.

Lähde: BuzzFeed