Tänä kesänä iskämaha on trendikäs!

Netissä on viime päivien aikana villiinnytty niin sanotusta iskämahasta, ’Dadbodista’, joka on uusi trendi miesten keskuudessa. Termin nosti esiin 19-vuotias Clemsonin yliopiston opiskelija Mackenzie Pearson, joka kirjoitti The Odyssey-sivustolle iskämahoista.

Nuoren opiskelijanaisen artikkeli otsikolla Why Girls Love The Dad Bod ylistää mieskroppaa, jossa hieman enemmän löysää kuin timmejä lihaksia. Termin voi parhaiten tiivistää näin:

”Iskämaha sanoo muille, ’Käyn toisinaan salilla, mutta juon myös rankasti viikonloppuisin ja nautin kahdeksan pitsapalan syömisestä kerrallaan. Kyse ei ole ylipainoisesta miehestä, mutta ei myös pyykkilautavatsaisestakaan”, Pearson kuvailee artikkelissaan.

Iskämahasta on keskusteltu netissä ja termi on noussut myös uutisten aiheiksi eri julkaisuissa. Esimerkkeinä iskämahasta on käytetty julkkismiehiä, kuten Jason Segel, Seth Rogen ja Leonardo DiCaprio.

Termi on otettu hyvin vastaan miehiin kohdistuessa paljon paineita näyttää lihaskimpulta. Monet miehet ovatkin julkaisseet kuvia iskämahoistaan ja sille on omistettu jo ainakin yksi Instagram-tili.

Alla onkin esimerkkejä iskämahoista tavallisten miesten osalta:

Name that @cofcsigmachi Dad Bod! #DeltaDeltaDadBod #derbydays thanks for the share @cofcsigmachi

A photo posted by CollegeDadBods™ (@collegedadbods) on

"In honor of the #Masters and one of the only sports Dad Bods can still compete in" – thanks for the share @perryballs

A photo posted by CollegeDadBods™ (@collegedadbods) on

Nainen, mitä mieltä sinä olet iskämahasta ja sen suosiosta miespiireissä?

Lähde: Mirror

Kommentit

Kommenttia