Samainen kaksikko on aiemminkin julkaissut herttaisia versioita animaatioelokuvista tutuista lauluista.

Toy Story – leluelämää oli aikanaan ensimmäinen tietokoneella tehty täyspitkä animaatioelokuva. Pari jatko-osaakin poikinut animaatio on erittäin pidetty ja siitä on tullut myös tutuksi You’ve Got a Friend in Me -laulu, jonka suomenkielisen version, Sulla on ystävä, esitti Pepe Ahlqvist.

Tämän rakastetun animaatioelokuvan tunnetusta kappaleesta on nyt lähtenyt leviämään netissä herttainen versio, jonka esittävät isä, Dave Crosby, ja hänen 4-vuotias tytär, Claire Ryann Crosby. Kaksikon julkaisemaa versiota kappaleesta on katsottu YouTubessa noin viikon aikana lähes neljä miljoonaa kertaa.

Crosbyt eivät ole ensimmäistä kertaa tekemässä omia versioitaan animaatioelokuvista tutuista lauluista. Tammikuussa 2016 julkaisimme videoartikkelin Claire Ryannin versiosta Pieni merenneito -animaatiosta tutusta kappaleesta ja joulukuussa 2016 kerroimme koko perheen toteuttamasta suloisesta videosta, jolla Claire Ryann laulaa Kaunotar ja hirviö -animaatiosta tutun kappaleen.

Voit katsoa Claire Ryannin ja hänen isänsä suloisen dueton artikkelin yltä. Lisää Claire Ryannin suloisia tulkintoja ja perheen julkaisemia muita videoita löydät täältä.