Perhe toteutti pikkutytön tulkintaa varten upealta näyttävän videon, jossa perheenjäsenet ovat pukeutuneet animaation hahmoiksi.

Kaunotar ja hirviö on saamassa ensi vuoden puolella live action -filmatisoinnin, mutta sitä odotellessa voi kuluttaa aikaa ihastelemalla vasta 4 vuotta täyttäneen Claire Ryann Crosbyn tulkintaa vanhempiensa säestyksellä animaation klassikkokappaleesta Beauty and the Beast.

”Kun Kaunotar ja hirviö -elokuvan uusi traileri julkaistiin vasta, ajattelimme nyt olevan hyvä aika julkaista oma versiomme kappaleesta”, perhe kertoo YouTubessa julkaistun ihastuttavan videon kuvauksessa.

Videolla Claire on pukeutunut Rouva Pannusta inspiraation saaneeseen sievään mekkoon ja hänen veljensä Carson on Kippo. Crosbyn perheen vanhemmat ovat teemaan sopien Belle ja hirviö – tosin isällä ei ole animaation hirviölle tunnusomaista karvoitusta.

Pieni Claire on ennenkin ollut otsikoissa Disney-covereidensa myötä. Nainen.comissakin on julkaistu alkuvuodesta artikkeli videosta, jolla Claire laulaa Pieni merenneito -animaatiosta tutun Part of Your World -laulun – voit lukea siitä lisää täällä.

Jos taas et ole vielä nähnyt tulevan live action -version traileria, voit katsoa sen täällä. Olemme julkaisseet myös artikkelin, jossa esitellään elokuvaa valokuvien muodossa ja tämän artikkelin löydät täältä.