Disneyn rakastetusta animaatiosta julkaistaan uusi versio, jossa piirroshahmojen sijaan valkokankaalla nähdään oikeita ihmisiä.

Ensi vuoden maaliskuussa elokuvateattereihin saadaan uusi versio Disneyn Kaunotar ja hirviö -animaatiosta, jossa Bellen ja hirviön tarina kerrotaan oikeiden näyttelijöiden avulla. Tulevasta elokuvasta on nyt julkaistu esimakua ihastuttavien valokuvien muodossa.

Entertainment Weekly (EW) on saanut oikeuden julkaista kuvia, joissa nähdään kaikki elokuvan keskeiset hahmot. Valokuvat on jaettu myös EW:n Instagram-sivulla, joten myös muut kuin lehteä lukevat voivat ne nähdä.

Animaation live action -versiossa Bellenä nähdään Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut Emma Watson ja hirviötä näyttelee Dan Stevens. Gastonin roolissa nähdään Luke Evans, Töppönä Josh Gad, Bellen Maurice-isänä Kevin Kline ja äänensä elokuvaan ovat antaneet muun muassa Sir Ian McKellen (Könni), Ewan McGregor (Lumière) ja Emma Thompson (Rouva Pannu).

Disneyn Kaunotar ja hirviö -animaatio julkaistiin vuonna 1991 ja se oli aikanaan ensimmäinen piirroselokuva, joka oli ehdolla parhaan elokuvan Oscar-palkinnon saajaksi. Rakastetun animaation uusi versio tulee tämän hetkisen tiedon mukaan Suomessa elokuvateattereihin 17. maaliskuuta.

Alta voit katsoa EW:n julkaisemia maistiaisia elokuvasta valokuvien muodossa:

Belle

Belle ja Maurice-isä

Gaston

Könni, Rouva Pannu, Lumière ja Huiska

Gaston ja Töppö

Belle ja hirviö

Belle upeassa keltaisessa mekossaan

Kaunotar ja hirviö nähtiin myös EW:n kannessa

Disney julkaisi aiemmin tänä vuonna teaser trailerin tulevasta elokuvasta ja julkaisimme aiheesta artikkelin, jonka löydät täältä.

Lähde: Huffington Post