Halloweeniin on enää muutama päivä, mutta vielä ehdit tehdä itsellesi asun.

Jos sinulla on tiedossa halloween-juhlat lokakuun viimeisenä viikonloppuna, mutta et ole vielä keksinyt, miten pukeutuisit, ei hätää. Muutamassa päivässä ehdit tehdä itsellesi asun.

Ideoita asuiksi löytyy hyvin esimerkiksi Instagramista ja alle onkin poimittu sieltä 20 DIY-ideaa naamiaisasua varten.

1. Aurinkokunta

Pukeudu galaksikuosiin ja kiinnitä asuun pieniä planeettoja.

2. Kellopeliappelsiinin Alex

Hattu, tekoripset ja täysin valkoiset vaatteet ja asu on valmis!

3. Matkakärpänen

Tämä asu syntyy helposti kiinnittämällä kartta/kartasta paloja asuun ja hankkimalla pienet siivet. Toinen tapa on olla travel bug, eli sama sana englanniksi, mutta siipien sijaan voit laittaa itsellesi esimerkiksi sarvet.

4. Yksisarvinen

Pukeudu kimalteleviin vaatteisiin ja tee itsellesi sarvi.

5. Beetlejuice

Tätä asua varten tarvitset mustavalkoista raitaa vaatetukseen. Tämän jälkeen vain kalpeat kasvot, tumma silmämeikki ja hieman vihertävää hiuksiin riittää tekemään sinusta Beetlejuicen.

6. Wednesday Addams

Pitkähihainen musta mekko kaipaa kaverikseen valkoisen kauluksen (sen voi myös tehdä ja ommella mekkoon). Letitä hiuksesi ja meikkaa kasvosi ja kätesi valkoiseksi. Jos hiuksesi eivät ole mustat, osta esimerkiksi suihkutettavaa väriä, joka lähtee helposti pesussa pois.

7. Suosikkisi sosiaalisesta mediasta

Pidit eniten sitten Facebookista tai Instagramista, saat tehtyä itsellesi helposti asun tekemällä lempipalvelusi logon pahviin ja pitämällä sitä ylläsi – alle vain haluamasi vaatteet, helppoa!

8. Rosie the Riveter

Nykyisin feminististen liikkeiden ikonina tunnettu hahmo syntyy pukeutumalla farkkuihin, farkkupaitaan ja sitomalla punainen huivi päähän.

9. Luuranko

Tämä asu syntyy helposti, sillä pääosassa on kasvoihin tehtävä meikki. Mustat vaatteet toimivat hyvin ja vielä parempi on, jos vaatteissasikin on luurankomaisuutta.

10. Tehotytöt

Voit valita oman suosikkisi kolmesta hahmosta ja pukeutua hahmolle tunnusomaisella tavalla tai yhdessä kavereidesi kanssa luoda koko kolmikon.

11. Kreikkalainen jumalatar

Kietoudu valkoiseen lakanaan ja käytä asusteissa kultaisia koruja ja asu on valmis.

12. 50 Shades of Grey

Ota mallia tästä koirasta ja huvittele suositun kirjasarjan nimellä. Kiinnitä vain erilaisia harmaita maaliliuskoja tai erilaisin sävyin väritettyjä paperilappuja asuusi.

13. Doctor

Doctor Who -sarjassa on monta Doctoria, josta valita inspiraatiota halloween-asuun. YLlä esimerkkinä 11. Doctorin tyyliä.

14. Lumiukko

Lumikoksikin on helppo pukeutua, kun laitat yllesi valkoista ja kiinnität yläosaan mustia isoja pisteitä napeiksi. Kaulaan vain huivi, päähän hattu ja jos haluat askarella, voit tehdä vielä itsellesi oranssista pahvista porkkanan nenäksi.

15. Vampyyri

Sinun ei ole pakko hankkia suuhun laitettavia kulmahampaita, vaan voit myös meikata itsellesi ne.

16. Marionetti

Tämäkin syntyy vain meikeillä ja se voi olla todella kuumottava ilmestys.

17. Barbie

Maalaa pahvia Barbien myyntilaatikon kaltaiseksi ja laita paljon meikkiä kasvoillesi.

18. Audrey Hepburn

Aamiainen Tiffanylla -elokuvasta tuttu Hepburn-tyyli on helppo toteuttaa mustalla mekolla, mustilla hansikkailla, tiaralla ja isoilla helmikoruilla.

19. Sarjakuvahahmo

Saa itsesi vaikuttamaan siltä kuin olisit hypännyt maailmaan suoraan sarjakuvan sivuilta tekemällä esimerkiksi yllä olevan kuvan kaltainen meikki itsellesi.

20. Zombien uhri

Tämäkin asu syntyy vain meikillä ja mahdollisuuksia sen toteuttamiseen on monia. Meikkaa itseesi purema ja tartunnan jälkiä ja loput asusta voit valita aivan miten huvittaa.

Katso lisää inspiraatiota täältä.

Lähde: Popsugar