Erilaisia pöpöjä ja viruksia on liikkeellä tavallisesta flunssasta koronavirukseen, jolloin hyvässä terässä oleva vastustuskyky on tarpeen.

Koronavirus jyllää edelleen niin meillä kuin maailmalla, minkä lisäksi niin tavallinen flunssa kuin influenssakin koettavat kaataa ihmisiä sängyn pohjalle sairastamaan. Moni pyrkiikin tekemään kaikkensa pysyäkseen terveenä ja käyttää erilaisia apukeinoja, mutta yhtä tapaa ei kenties tule hoksaanneeksi: itsetyydytystä.

The Sunin mukaan hormoniterapiaan erikoistunut lääkäri Jennifer Landa neuvoo harrastamaan sooloseksiä, koska se voi olla juuri sitä, mitä tarvitset kehosi luonnollisen puolustusjärjestelmän vahvistamiseksi. Itsetyydytyksen tiedetään tehostavan vastustuskykyä ja lisäävän veren valkosolujen määrää, mikä auttaa taistelemaan tulehduksia vastaan.

Tälle itsetyydytyksen terveysvaikutukselle on saatu myös tieteellistä näyttöä saksalaisen Essenin yliopistollisen sairaalan tutkimuksessa, jossa tutkittiin sooloseksisä saadun orgasmin vaikutuksia valkosolujen määrään. The Sunin mukaan tulokset olivat selvät: seksuaalinen kiihottuminen ja orgasmi lisäsi valkosolujen määrää ja tehosti vastustuskykyä.

Yleisesti orgasmit auttavat rentoutumaan ja nukumaan paremmin, mikä myös on hyvästä terveyden kannalta. Sooloseksi tekee siis monin tavoin hyvää ja edistää terveyttä.

Kerroimme aiemmin, kuinka itsetyydytyksestä ei kannattaisi luopua, kun on parisuhteessa. Miksi näin on, voit lukea siitä lisää täällä.

Lähde: The Sun