Se on varmasti sekä siunaus että kirous, jos oman kumppanin kanssa saa yhdessä työskennellä kotoa käsiä.

Huffpost on kerännyt parhaimmat twiitit, jotka liittyvät siihen, kun pariskunnat ovat tehneet töitä kotoa käsin koronapandemian takia. Moni niistä liittyy yhteiseen lounasaikaan, joka on koettu sekä hyvänä että huonona asiana. Mietit ehkä, että mitä huonoa sellaiseen voi liittyä. Tästä alta se selviää.

Alla siis hauskimmat twiitit, joita on aiheesta tehty. Kannattaa huomioida niissä, että monissa kodeissa myös lapset ovat pyörineet kotona koko päivän.

”Työskentelemme vaimoni kanssa kummatkin kotoa käsin. Nyt hän kypsensi mikrossa kalaa. Aika hälyttää HR paikalle”

”Puoliso, joka työskenteli ennen pandemiaa kodin ulkopuolella, pitää tätä vähän lomana. Puoliso, joka työskenteli jo valmiiksi kotoa käsin, haluaisi huutaa, että kaikki pois täältä toimistoltani.”

”Kaikille kotona työskenteville pareille hyvä vinkki: Kuvitelkaa mielessänne, että kotinne on työpaikka. Silloin voitte esimerkiksi moittia työkavereitanne siitä, kuinka he jättävät likaisia astioita lojumaan ympäri toimistoa”

”Työskentelin itse tätä ennen jo valmiiksi kotoa käsin. Mieheni ei, ja hän edelleen herää aamulla aikaisin, menee suihkuun ja pukeutuu toimistovaatteisiin. Voisiko joku sanoa hänelle, että hänen pitää pysyä yöpaita päällä koko päivän… ”

”Nyt myös vaimoni työskentelee kotoa käsin. Hän kuiskaa ärsyttävästi kaiken kirjoittamansa, joka on todella ärsyttävää”

”Työskentelemme mieheni kanssa nyt kumpikin kotoa käsin. Hän lähetti minulle juuri muistion siitä, kuinka toimistollamme on täysi kielto keskeisten parisuhteiden luomiseen”

”Olin laittamassa jäähtynyttä kahvia mikroon, josta löytyikin jäähtynyt burrito. Minä tai mieheni emme muistaneet, että olisimme kumpikaan sitä laittaneet sinne. Mukava työskennellä kotoa käsin lasten kera. ”

Näitä hauskoja juttuja olisi jaettavana varmasti monilla muillakin. Ehkä löydät näistä jotain tuttua omasta etätyöajastasi.

Lähde: Huffpost