Haaveiletko seksin harrastamisesta julkisella paikalla? Jätä nämä 5 paikkaa kokeilematta

Mikrobiologi listasi paikat, joissa seksiä ei kannattaisi harrastaa.

Lähes jokainen on joskus haaveillut seksin harrastamisesta julkisella paikalla ja saattanut jopa miettiä, mitkä paikat olisivat itselle mieluisampia sitä varten. Seksin harrastamisessa julkisella paikalla on kuitenkin kiinnijäämisen riskin lisäksi muitakin riskejä – kiitos erilaisten bakteerien.

Arizonan yliopiston mikrobiologi Charles Gerba listasikin Women’s Healthille viisi paikkaa, joissa seksiä ei kannata harrastaa suuren tulehdusriskin takia.

1. Lentokoneen vessat

Kymppikerhoon pääseminen voi olla monen haave, mutta pienet, ahtaat vessat ovat Gerban mukaan pahin mahdollinen paikka harrastaa seksiä.

”Kymmenet ihmiset käyttävät yhtä vessaa lentokoneessa ennen kuin se siivotaan ja monet eivät pese käsiää tehokkaasti”, Gerba varoittaa.

Gerban tekemä tutkimus löysi kolibakteeria (E.coli) ympäri lentokoneen vessoja, joten mieti kahdesti ennen kuin pääsyt puuhastelemaan yläilmoissa.

2. Kuntosalin pukuhuoneet

Kerroimme tammikuussa, kuinka kysely oli selvittänyt joka neljännen harrastavan seksiä kuntosalilla. Kuntosalin pukuhuone ei kuitenkaan ole kovin ideaali paikka moiseen, sillä se kuhisee erilaisia bakteereja stafylokokista norovirukseen. Kuntosalin pukuhuone on ympäristönä täydellisen lämmin ja kostea bakteereja ajatellen.

3. Elokuvateatterit

Gerban mukaan elokuvateattereiden penkkejä ja kaiteita ei pestä säännöllisesti. Yksi vanutuppotesti löysi jopa stafylokokkia elokuvateatterin penkeistä.

4. Leikkikentät ja puistot

Leikkikenttien kalustoa ei kovin usein puhdisteta. Gerban mukaan flunssapöpöt sekä ihmisten ja eläinten ulosteita on ympäri puistoja.

5. Rannat

Kesällä hormonit voivat hyrrätä siihen malliin, että rannalta löydetty kiva uusi tuttavuus voi kiinnostaa niin paljon, ettei seksiä varten malttaisi siirtyä sisätiloihin. Mutta esimerkiksi roskien ja lintujen jätösten takia rannat ovat inhottava paikka seksin harrastamiselle. Yhden tutkimuksen mukaan ranta on jopa läheistä vettä likaisempi ja johtaa vaivoihin, kuten ripuliin ja tulehduksiin. Myös punkit ja erilaiset ötökät kannattaa pitää mielessä.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.