Ensimmäisen kerran nainen ui maailman hurjimmaksi tituleeratun matkan – valkohait uhkana

Aiemmin samaisen matkan on uinut neljä miestä.

Entinen ballerina, 38-vuotias Kim Chambers on uhmannut valkohaiden asuttamat vedet ja uinut hurjan matkan Farallonin saarten edustalta Golden Gate -sillalle, San Franciscoon. Mittaa uintimatkalle kertyi 30 mailia eli noin 48 kilometriä.

Newserin mukaan uimareitti on yksi maailman vaarallisimmista ja sen on aiemmin uinut neljä miestä, Chambersin ollessa siis maailman ensimmäinen nainen, joka uskaltautui uimaan sen valkohaiden uhasta huolimatta. Chambers aloitti uintinsa myöhään perjantai-iltana (7. elokuuta) ja ui Golden Gate -sillan ali noin 17 tuntia myöhemmin.

Chambersin uintia seurasivat veneen kyydistä hänen äitinsä sekä 16 miehistön jäsentä, jotka tarkkailivat vettä vaarojen varalta.

”Leikit todella villin luonnon ja veden elementtien kanssa. Se on erittäin pelottavaa, koska vedessä on paljon valkohaita. Lähentelemme turvallisuuden rajoja”, Chambers kommentoi medialle.

Ennen tätä vaarallista uintia Chambers on ollut maailman kuudes henkilö ja kolmas nainen, joka on suorittanut Ocean’s Seven -maratonuimahaasteen, jossa uidaan seitsemän pitkää matkaa eri puolilla maapalloa avovedessä.

Lähde: Newser


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.