Nainen on pitänyt tavastaan kiinni yhdeksän vuotta.

Ajatus lenkille lähtemisestä talvisena pakkaspäivänä ei aina houkuta – saati sitten avantoon pulahtaminen. Nämä aktiviteetit voivat kuulostaa vielä hyisemmältä, jos ne pitäisi tehdä alasti, mutta Inna Vladimirskayaa se ei hetkauta.

Vladimirskaya käy sunnuntaisin alasti juoksemassa ja sen jälkeen pikaisesti uimassa avannossa Dnepr-joessa Kiovassa, Ukrainassa. 32-vuotias nainen uskoo, että tämä tapa on salaisuus hänen nuorekkaaseen ulkonäköönsä.

Vladimirskaya on jo yhdeksän vuoden ajan uhmannut pakkasta ilman vaatteita ja Daily Mailin mukaan yleensä hänellä on seuranaan hänen aviomiehensä. Tshekkiläinen valokuvaaja David Tesinsky ikuisti naisen erikoisen harrastuksen valokuviin ja Vladimirskaya nousi otsikoihin.

”Joka viikko käyn juoksemassa lumessa ja sitten hyppään veteen”, Vladimirskaya sanoi.

”Kylmä vesi saa veren syöksymään sisäelimiin, aktivoiden niiden verenkiertoa, mikä auttaa pilkkomaan rasvaa ja parantamaan lihasten kiinteyttä”, hän lisäsi.

Vladimirskayan mukaan hänen harrastuksensa auttaa myös lihas- ja nivelkipuja vastaan sekä antaa uutta eloa hänen iholle lisääntyneen hapensaannin ansiosta.

”Mursu näyttää ikäistään nuoremmalta, koska se viettää niin paljon aikaa kylmässä vedessä. Ihmiset voivat saada samat hyödyt, jos he ovat valmiita tekemään kovasti töitä”, hän jatkoi.

”Varmistan vain, etten pysy vedessä kovin pitkään ja heti pois tullessani kuivaan itseni ja menen lämpimään autooni”, nainen kertoi.

Jos haluat nähdä Tesiskyn ottamia kuvia Vladimirskayasta harrastuksensa parissa, löydät niitä täältä.

Lähde: Daily Mail