Sängyssä puhuminen voi olla todella huono idea! Seuraavat lauseet ovat ehdottomasti kiellettyjen listalla!

Kommunikointi on jokaisessa parisuhteessa tärkeää, ja myös seksiin liittyvistä asioista on tärkeää pystyä puhumaan. Hyvä seksielämä vaatiikin taustalleen myös onnistunutta ja avointa kommunikointia, varsinkin pitkässä parisuhteessa.

On kuitenkin eri asia, puhutaanko seksistä, vai puhutaanko seksin aikana. Seksin aikana puhuminen ei ole täysin kiellettyä, mutta on ehdottomasti olemassa lauseita, joita et saisi sanoa miehelle kesken petipuuhien.

Seuraavat lauseet ovat sängyssä ehdottomasti kiellettyjä, sillä näitä mies ei missään nimessä halua kuulla.

 1. Olihan se kivaa vaikken saanutkaan orgasmia
  Tämä ei ole miesten suosikkilause, sillä se merkitsee hänelle, ettei hän saanut sinua laukeamaan, eikä siten onnistunut missiossaan.

 2. Hankkisimmeko lapsen?
  Tämä on täysin validi kysymys, mutta älä vaan kysy sitä kesken sänkypuuhien!

 3. Mitä sinä ajattelet juuri nyt?
  Tähän kysymykseen ei voi vastata oikein! Jos hän sanoo ajattelevansa sinua, et usko häntä. Jos hän sanoo ajattelevansa eksäänsä tai mitä söisi päivällisellä, sinä suutut.

 4. Minulla on juuri kuukautiset mutta eihän se haittaa
  Tämäkin lause on ihan ok, kunhan otat sen puheeksi tarpeeksi ajoissa, eikä vasta silloin, kun olette jo peiton alla täydessä touhussa. Mitä hänen muka pitäisi vastata, ettei suututtaisi sinua?

 5. Sinun kannattaisi ehkä vähän urheilla
  Käytännössä sanot hänelle, ettei hänen kroppansa miellytä sinua, ja että kauan sitten hautautunut sikspäkki olisi hyvä kaivaa taas esiin. Tämä lause ei ole kiva muutenkaan, mutta sängyssä se on ehdottomasti kielletty!

 6. Kuinka monta naista sinulla on ollut ennen minua?
  Taas sama juttu: mitä ihmettä hänen pitäisi tähän vastata? Jos hän vastaa, että kaksi, pidät häntä kokemattomana. Jos hän vastaa 30, ajattelet että hän on täysi naistenmies. Todennäköisesti saat aikaan kunnon riidan, jos kysyt tätä kesken petipuuhien.

 7. Kulta, olenko minä hyvä sängyssä?
  Myönnä pois: sinä odotat, että hän sanoo, että olet paras nainen ikinä, jonka kanssa hän on ollut sängyssä. Jos hän vastaa jotain muuta, luuletko että voisit ottaa sen hyvin ja koko seksisessiostanne ei tulisi ilmiriitaa? Tämä lause on parempi jättää kysymättä!

Edellä mainittuja 7 lausetta ei todellakaan kannata sanoa miehelle sängyssä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: We-Vibe Toys, Unsplash