Talouspaperia löytyy lähes jokaisesta kodista, joten rullan sisällä olevia paperihylsyjä on kierrätyspisteet pullollaan.

Tämä paperin loppumiseen jälkeen jäljelle jäänyt hylsy ei ole kuitenkaan mikään käyttökelvoton kapistus. Sitä ei kannata heittää heti pois, koska siitä voi olla sinulle suurta apua. Kitchn -sivustolla esitellään sille monta jatkokäyttötapaa, joista yksi on ylitse muiden.

Sitä voi käyttää leivonnassa täydellisen pyöreiden keksien tekemiseen eli muottina. Sekin on ihan hyvä idea, että se voi toimia matkapuhelimen telineenä, kun rulla on pöydällä lappeellaan ja sen päälle tekee matkapuhelimelle sopivan viillon. Siitä on varmasti apua myös silikonisen leivonalustan säilytyksessä, jolloin alusta pysyy sen sisällä rullalla.

Mutta tämä viimeisin idea on näistä kaikista paras. Sitä voi nimittäin käyttää imuroinnin apuvälineenä. Oletko koskaan yrittänyt imuroida sellaisia paikkoja, joihin imurin teho ei vain riitä? Sellaisia paikkoja löytyy esimerkiksi auton penkkien väleistä ja ikkunoiden reunoista.

Imureissa on yleensä mukana lisäosia, joilla pienien välien imurointi pitäisi onnistua. Mutta ei niitäkään voi olla ihan kaikenkokoisille ja muotoisille raoille. Kun laitat paperihylsyn kiinni imurin päähän, siitä voi muotoilla ihan minkä kokoisen tahansa. Se mahtuu silloin myös pieniin ja erikoisen mallisiin rakoihin. Tähän käy tietysti myös WC-paperihylsy, mutta talouspaperin hylsy on pidempi, joten sillä voi imuroida myös syvemmistä ahtaista paikoista.

Lähde: Kitchn