Kuvateksti paljastaa, mitä kuvaa ottaessa todella tapahtuu.

Australialainen Sophie Cachia bloggaa äitiydestä The Young Mummy -blogissaan, missä hän lähestyy äitiyttä rehellisellä, humoristisella ja häpeilemättömällä tavalla. Tämä ilmenee hyvin myös jakamassaan kuvassa, joka summaa vanhemmuutta.

Kuvaa katsoessa se näyttää aivan tavalliselta selfieltä, jonka Cachia on ottanut poikansa Bobbyn kanssa. Kuvateksti paljastaa kuitenkin mistä on todellisuudessa kyse:

To the naked eye, this looks like your standard cute photo of Bobby & I. This photo was in fact captured whilst I was…

Julkaissut The Young Mummy 7. joulukuuta 2016

”Tämä vaikuttaa tavalliselta, suloiselta kuvalta minusta ja Bobbysta. Tämä kuva on itse asiassa otettu samalla, kun olin kakalla. Ajattelin vain kertoa tämän teille. Etenkin teille, jotka suunnittelette perhen perustamista lähiaikoina. Tämä. On. Sinun. Elämääsi. Hyvää yötä”, Cachia kirjoittaa kuvatekstissä.

Cachia on jakanut kuvan Facebookissa sekä Instagramissa, ja vaikka jotkut ovat kritisoineet häntä kuvan jakamisesta, on hän saanut muilta äideiltä positiivisen vastaanoton.

”Tämä on täyttä asiaa! Kun olen kakalla, tyttäreni haluaa nähdä sen, sitten haluaa vetää vessan ja SITTEN kertoo minulle, että tein hyvää työtä”, eräs äiti kommentoi Facebookissa.

”Tämä on niin totta. Jopa ystävä-ressuni kärsi saman kohtalon, kun oli lapsenvahtina minun kaksikolleni. Onneksi hänellä itsellään on 3-vuotias, joten hän on tottunut siihen”, toinen äiti kirjoitti.

”Poikani on 4-vuotias ja EDELLEEN seuraa minua vessaan tai haluaa tietää, mitä olen tekemässä, tulee yläkertaa ja sitten seisoo siinä ja tokaisee ’whooaaah, äiti tuo haisee'”, kommenteissa kerrotaan.

”Mainiota. Tämä on todellista ”äitielämää” yhdessä kuvassa”, Instagramin puolella on kirjoitettu kuvan kommentteihin.

Cachia ei suinkaan ole ainoa äiti, joka on valottanut vanhemmuuden tätäkin puolta. Bloggari Constance Hall jakoi itse samankaltaisen kuvan oman poikansa kanssa Instagram-sivullaan.

Nähtäväksi jää, syntyykö tästä suurempi trendi äitien keskuudessa.

Kuinka tuttua tällaiset vessareissut yhdessä lapsen kanssa ovat sinulle? Kerro se alla kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan