Äitejä on monenlaisia ja jotkut heistä ovat todella erikoisia äitejä.

Joitakin äitejä on vaikea uskoa äideiksi, eikä kyse ole käyttäytymisestä niin, että se ei olisi soveliasta äidille. Kyse on jostain täysin muusta, joiden takia osa äideistä on saattanut päästä jopa ennätysten kirjaan.

8 maailman oudointa äitiä

  1. Maailman nuorin äiti Lina on pitänyt hallussaan nuorimman vahvistetun synnyttäneen äidin ennätystä vuodesta 1939 lähtien. Hän synnytti pojan Perussa, kun oli iältään vain 5 vuotta 7 kuukautta ja 21 päivää. Toivottavasti tuo ikä on laskettu väärin.
  2. Thomas oli syntyessään nainen, mutta hän halusi muuttua mieheksi. Kun hänen vaimonsa ei voinut tulla raskaaksi, Thomas käytti munasoluaan ja luovuttajan siittiöitä, jotta kykeni tulla raskaaksi ja synnyttää lapsen.
  3. Stacey Herald on maailman pienin äiti pituudeltaan vain 72 senttiä. Hänelle kerrottiin, että synnytys tulisi tappamaan hänet, mutta hän on synnyttänyt onnistuneesi tähän maailman peräti kolme lasta. Hän kuoli kuitenkin lopulta vain 44 vuoden iässä.
  4. Elizabeth on synnyttänyt 2 lasta, joka ei ole mitään ihmeellistä. Mutta se on ihmeellistä, että hänen lapsillaan on 41 vuoden ikäero. Ensimmäinen lapsi syntyi vuonna 1956 ja toinen vuonna 1997, kun Elizabeth oli 60-vuotias.
  5. Rajo yritti tulla raskaaksi 40 vuoden ajan ennen kuin hän lopulta onnistui siinä ollessaan jo 70-vuotias.
  6. Mahajabeen synnytti lapsen, kun raskaus oli kestänyt vain 25 viikkoa ja 6 päivää. Tyttövauva painoi 243 grammaa ja on Guinnessin ennätystenkirjan mukaan maailman pienin henkiin jäänyt keskonen.
  7. Carole on kaikkien aikojen tuotteliain synnyttäjä. Hän on synnyttänyt 13 vuoden aikana yhteensä 12 vauvaa, joissa on mukana myös yhdet kolmoset.
  8. Eräs nainen on synnyttänyt 1700-luvulla 69 lasta ja hänellä on kertynyt niistä synnytyksiä yhteensä 27 kappaletta. Hänet tunnetaan vain talonpoika Feodorin vaimona.

Jos tunnet olosi välillä oudoksi äidiksi, niin et ole ainoa.

Lähde: Pregnant Life