Mikä naisissa vetää miehiä erityisen paljon puoleensa? Tässä muutama erikoisempi asia, joka saa miehen syttymään!

Tyypillisesti ajatellaan, että miehet syttyvät hyvin tyypillisistä asioista naisessa. Näihin lukeutuvat stereotyyppisesti muun muassa suuri kuppikoko, pyöreä peppu, vaaleat hiukset, pitkät sääret ja kapea vyötärö.

On kuitenkin olemassa myös lista oudoilta kuulostavia asioita, joista ei heti ensi kädessä tulisi mieleen, että ne olisivat omiaan sytyttämään miehen kiinnostuksen.

Tutkimusten mukaan seuraavat viisi asiaa naisessa ovat sellaisia, että moni mies kertoo syttyvänsä niistä.
Ovatko seuraavat sinusta outoja?

 1. Hyvin luonnollinen meikki
  Miehet väittävät usein, että pitävät naisista, joilla ei ole lainkaan meikkiä. Tämä ei tutkimusten valossa kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan miehet pitävät eniten naisista, joilla on luonnollisen näköinen meikki. Hyvänä esimerkkinä voidaan mainita, että naiset, joilla on huulipunaa profiilikuvassaan, saavat todennäköisemmin treffikutsun, kuin naiset, joilla huulipunaa ei ole. Jos meikki kuitenkin on liian voimakas, ei se enää ole miehistä niin viehättävää.

 2. Sopiva suhde vyötärön ja lanteiden välillä
  Miehen silmä kiinnittyy jo evoluution vuoksi naisen vyötärön ja lantion väliseen suhteeseen. Tarpeeksi leveä lantio nimittäin kertoo naisen estrogeenitasoista ja yleisestä terveydestä muutenkin. Se myös viestittää tiedostamattomalla tasolla naisen hedelmällisyydestä ja kyvystä lisääntyä.

 3. Pukeutuminen punaisiin vaatteisiin
  Punainen on intohimon väri ja vetää miehiä puoleensa muita värejä enemmän. Eräässä tutkimuksessa saatiin selville, että miehet pitivät punaiseen pukeutuneita naisia kauniimpina, ja olivat valmiita käyttämään enemmän rahaa treffeihin naisten kanssa, jotka olivat pukeutuneita punaisiin vaatteisiin.

 4. Kiltteys
  Kiltti luonne ja miestä huomioiva asenne on miehelle iso plussa naisessa. Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi olla kynnysmatto ja unohtaa omat tarpeesi!

 5. Korkea ääni
  Kun naiset pitävät usein eniten miehistä, joilla on matala ääni, pätee sama sääntö toisinpäin miehiin. Miehet nimittäin syttyvät eniten naisista, joilla on korkea ääni. Tämä viestittää miehille, että nainen on hedelmällisempi, naisellisempi ja kooltaan pienempi, kuin matalaääninen nainen.

Sopiiko näistä ominaisuuksista mikään sinuun, vai oliko lista sinusta todella outo?

jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Your Tango / Kuva: Aditya Ali, Unsplash