Hyvällä tuurilla voit välttyä naamiaisasun ostamiselta ja luoda sellaisen jo omistamistasi vaatteista ja asusteista.

Pukeutuminen joksikin hahmoksi halloweenina on hauskaa, mutta asujen ja asusteiden hinnat voivat kirpaista – etenkin jos tietää, ettei asulle ole muuta käyttöä kuin yhdet naamiaisjuhlat.

Onneksi oman vaatekaapin sisällöstä voi löytyä pelastus ja asun voi toteuttaa jo omistamistaan vaatteista. Alla on 5 ideaa halloween-asuihin, jotka voit luoda helposti omasta vaatevalikoimasta – tai lainata puuttuvia osia ystäviltä ja perheenjäseniltä.

Yksi kätyreistä

Animaatioelokuvista tutut keltaiset pikkuapurit voivat olla monen valinta tänä vuonna Kätyrit-elokuvan suosion myötä. Kätyri on helppo toteuttaa halloween-asuna. Tarvitset vain farkkuhaalarit, keltaisen paidan, mustat hanskat ja pyöreät silmälasit tai aurinkolasit.

Malli Kanye Westin Yeezy-näytöksestä

Räppärin vaatemallistoa esitelleistä malleista voi saada inspiraatiota paljastelevampaan halloween-asuun – tässä esimerkki muotinäytöksessä nähdystä mallista. Tarvitset ihonväriset sukkahousut ja bodyn, väriin sopivat saappaat sekä vihreät rintaliivit.

Missy Elliott The Rain -videolta

Tämä asu syntyy simppelisti isosta, mustasta jätesäkistä, mustista nahkahanskoista, punertavista aurinkolaseista ja kultaisista, isoista korvarenkaista. Muiden ihmetellessä, miksi olet pukeutunut, voit sivistää heitä kertoen nappanneesi tyylin Missy Elliottin musiikkivideosta.

Hermione Granger

Hermione – tai jokin muu Harry Potter -hahmo – on myös helppo toteuttaa halloween-asuksi. Tarvitset vain koulutyttömäisen asun. Hermione syntyy harmaalla hameella ja neuleella sekä niihin sopivilla sukkahousuilla. Neuleen alle valkoinen kauluspaita, kaulaan punakeltainen kravaatti ja voilá! Taikasauva on olennainen osa Potter-hahmoa, joten sellaisen voit joutua hankkimaan, jos kotoasi ei löydy mitään vastaavaa. Voit vaihtaa hahmoa esimerkiksi valitsemalla kravaatin, jonka värit ovat johonkin toiseen Tylypahkan tupaan sopivat.

Daria

Daria-piirrossarjan pessimistinen ja sarkastinen nimikkohahmo syntyy vihreällä takilla, mustalla hameella, oranssilla t-paidalla, mustilla saappailla ja pyöreillä silmälaseilla.

Katso täältä lisää ideoita halloween-asuihin, joita voit rakentaa oman vaatekaappisi sisällöllä.

Lähde: Huffington Post