5 asiaa, joita sinun ei koskaan pitäisi syödä ennen kuin lähdet viihteelle

Jos tiedossa on ilta yöelämässä alkoholia nauttien, kannattaa katsoa mitä suuhunsa pistää ennen liikenteeseen lähtöä.

Ennen viihteelle lähtöä on tärkeää syödä jotain, että alkoholia ei ala nauttia tyhjään vatsaan. Sillä on kuitenkin merkitystä, mitä suuhusi pistät.

Cosmopolitanin mukaan se mitä syöt ennen kuin alat tyttöjen kanssa nauttia drinkkejä voi määritellä sen, oletko bileiden ilopilleri vai se tarina, jota kaikki kertovat seuraavana päivänä.

Alle onkin vinkiksi listattu 5 asiaa, joita ei kannattaisi syödä ennen kuin lähtee viihteelle.

1. Suolaisia naposteltavia

Alkoholi kuivattaa kroppaa, joten suolaiset napostelevat, kuten popcorn, sipsit ja pretzelit ja muut suuta ja kroppaa kuivattavat syötävät, vain antavat etumatkaa ongelmalle. Jos haluat napostella jotain pientä, syö jotain, missä on paljon vettä, kuten kurkkua tai vesimelonia.

2. Salaatti

Terveelliset salaatit ovat Cosmopolitanin mukaan sinulle hyvästä monin tavoin, mutta simppelin salaatin syöminen ennen viihteelle lähtöä olisi kuin lähtisit liikenteeseen tyhjällä vatsalla. Jos aiot syödä salaattia, pidä huolta, että siinä on jonkinlaista proteiinia mukana, kuten kanaa, jonka sulaminen vatsassa kestää pidempään ja hidastaa alkoholin määrän nousua veressä.

3. Sushi

Raaka kala ja shotit eivät kuulosta kovin houkuttelevalta yhdistelmältä. Sen lisäksi saatat dippailla sushiasi runsaaseen määrään soijakastiketta. Suola = nestehukka ja alkoholin juominen + nestehukka = elämäsi kamalin krapula.

4. Ranskalaiset

Rasvaiset ranskalaiset taas voivat tuntua houkuttelevalta ajatukselta, mutta rasvakerros vatsassa ennen kuin lähdet juomaan alkoholia tarkoittaa Cosmopolitanin mukaan vain sitä, että se tulee takaisin ylös myöhemmin.

5. Todella mausteiset syötävät

Pidä tämä mielessä: jos jokin syötävä saa vatsasi menemään sekaisin, kun olet selvänä, tuntuu se tuplasti pahemmalta, kun olet alkoholin vaikutuksen alaisena. Vaikka kuinka pitäisit tulisista wingsesitä, kannattaa ne jättää syömättä ennen tyttöjen illan viettoa yöelämässä.

Mitä sinulla on tapana syödä ennen kuin lähdet viihteelle? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.