Tämä testi voi paljastaa paljonkin siitä kuka olet nukkuma-asentosi perusteella.

Nukkumisasento voi kertoa paljon todellisesta persoonallisuudestasi, tottumuksistasi ja suhteestasi. Jos toisaalta nukut monissa eri asennoissa se on merkki siitä, että sinulla on monipuolinen persoonallisuus.

Kurkkaa alta mitä kukin nukkuma-asento kertoo sinusta.

Polvet koukussa

Jos et voi nukahtaa kyljelläsi työntämättä polviasi ulospäin, olet rauhallinen ja luotettava henkilö. Sinua ei ole helppo loukata, etkä pelkää tulevaisuutta. Hymyilet jopa kaikkein kurjimpana talviaamuna ja voit sopeutua kaikkiin elämässäsi tapahtuviin muutoksiin.

Sikiöasento

Jos nukut pääasiassa sikiöasennossa, tunnet usein tarvitsevasi suojelua, ymmärrystä ja myötätuntoa. Käyristymällä tällä tavalla yrität kirjaimellisesti suojautua ongelmilta joita kohtaat. Vaikka vaikutat kovalta, olet hyvin herkkä henkilö.

Vatsalla

Jos nukut vatsallasi kädet ja jalat ulospäin sojottaen, voit kutsua itseäsi johtajaksi. Impulsiivisena ihmisenä teet aloitteen ja varmistat, että sekä henkilökohtaisessa-, että työelämässäsi on järjestys. Haluat suunnitella kaiken etukäteen, etkä ole suuri yllätysten fani.

Selällään

Jos nukut selälläsi, olet todennäköisesti positiivinen ihminen, joka rakastaa elämää ja hyvää seuraa. Haluat myös olla huomion keskipisteenä. Työskentelet itsepäisesti ja sinnikkäästi, mutta järkevästi ja pidät mieluummin aina totuuden kertomisesta.

Sotilas

Jos nukut kuin sotilas tarkkaavaisena ja selälläsi maaten kädet kyljissä kiinni, olet todennäköisesti hyvin sopeutunut henkilö. Tiedät elämäsi tavoitteet ja pyrit saavuttamaan ne. Voit olla tiukka, pedanttinen ja vaativa – yleensä itsellesi.

Yksi polvi koukussa

Jos nukut kuin haikara polvi koukussa se voi tarkoittaa sitä, että olet arvaamaton henkilö, jota usein vetävät kaikenlaiset seikkailut. Joskus mielialasi muuttuu kuitenkin niin nopeasti, että se voi olla hämmentävää ympärilläsi oleville ihmisille.

Lähde: Bright Side / Youtube