Vanhemmat miehet voivat avata ovia maailmaan, josta et aiemmin tiennyt.

Jossain vaiheessa monet saattavat alkaa ajatella, että ikä on vain numero ja ajatus itseään jopa huomattavasti vanhemman miehen tapailusta tuntuu houkuttelevalta.

Alle on listattu viisi hyvää syytä, miksi vanhempaan mieheen kannattaa rakastua.

1. Voit oppia häneltä asioita

Vanhemmat henkilöt tietävät enemmän. Hän on ehtinyt elää ja kokea asioita enemmän kuin sinä ja voi näin opettaa sinulla asioita ja näyttää puolia maailmasta, jotka olisivat saattaneet jäädä sinun kohdallasi muuten piiloon.

2. Ikäero ei ole aina iso juttu

Tietyssä vaiheessa ikäerolla voi parisuhteessa olla vielä väliä. Esimerkiksi 19-vuotiaan tytön ja 29-vuotiaan miehen suhde voi vaikuttaa oudolta, mutta 29-vuotiaan naisen ja 39-vuotiaan miehen kohdalla ikäerolla ei olekaan enää niin väliä. Psykoterapeutti Tina Tessinan mukaan monet naiset perustavat suhteensa myös emotionaaliseen yhteyteen ulkonäön sijaan.

3. Vanhemmat miehet ovat kypsempiä

Miehet kypsyvät ja aikuistuvat naisia hitaammin, joten vanhempi mies voi olla parempi vaihtoehto kypsälle naiselle kuin omaa ikäluokkaa oleva mies. Vanhempi mies voi olla myös valmis asettumaan aloilleen, toisin kuin naisen kanssa samaa ikäluokkaa oleva mies.

4. Seksi on parempaa

Vanhemmilla miehillä ei ehkä ole nuorten miesten kestävyyttä, mutta heillä on kokemusta senkin edestä.

5. Hänellä on vakiintunut ura

Nuoremmilla miehillä voi uran luominen viedä huommion muilta asioilta ja ammatista riippuen työ voi viedä myös paljon aikaa. Vanhemmalla miehellä on yleensä jo pidempi työhistoria, päivät eivät veny enää niin pitkiksi ja hänellä on aikaa ja kiinnostusta myös perhe-elämää kohtaan eri tavoin kuin uransa alussa olevalla.

Lähde: The Stir