Isosiskon mieli muuttuu paljon paremmaksi pikkusiskon lähellä.

Kaikilla on joskus huonoja aamuja, jolloin tympäisee eikä yllä olevalla videolla nähtävä, tuolloin 2-vuotias Ellia-tyttö ole poikkeus. Taapero heräsi unilta itkuisena ja huonotuulisena, mutta onneksi lohtu oli kuitenkin lähellä: pikkusisko Tessa.

Sisarusten äiti Esther Anderson on kuvannut suloisen videon, joka näyttää kuinka pikkusisko saa itkuisen Ellian rauhoittumaan ja paremmalle tuulelle. Video on julkaistu perheen YouTube-kanavalla.

”Heräsitkö kiukkuisena”, äiti kysyy itkevältä taaperoltaan, joka vastauksena nyökkää ja halaa siskoaan.

Tämän jälkeen äiti kysäisee, onko Ellialla parempi mieli ja taapero jälleen nyökkää ja silittelee siskoaan. Hetken siliteltyään Tessan kasvoja, Ellia vilkaisee äitiään ja kääntyy takaisin vauvan puoleen ja selvästi iloisemmalla mielellä sanoo:

”Awww, minä rakastan häntä niin paljon.”

Todayn mukaan taapero on hulluna pikkusiskoonsa, joka on sisaruksista julkaistulla videolla vasta muutaman viikon ikäinen.

”Ellia sopeutui paljon paremmin kuin oletimme. Hän haluaa aina olla Tessan vierellä (tai päällä), pidellä häntä tai hieroa hänen päätään. Joudumme aina sanomaan hänelle, että ’anna pikkusiskollesi hieman tilaa'”, äiti kertoi Todaylle.

Voit katsoa suloisen hetken sisarusten välillä otsikon yllä olevalta videolta.

Lähde: Today