Vaniljan haistelu ja viisi muuta outoa asiaa, jotka voivat auttaa sinua laihtumaan

Jälleen esiin on noussut outoja tapoja laihduttaa.

Laihduttamisen perusperiaate on syödä vähemmän ja liikkua enemmän, mutta on olemassa myös laihdutusvinkkejä, jotka voivat kuulostaa oudolta aluksi, mutta niillä on lopulta positiivinen vaikutus kilojen karistamiseen.

Jos et pelkää outojakaan tapoja yrittäessäsi laihtua, kokeile alle listattuja asioita.

1. Älä käytä syömiseen dominoivaa kättäsi

Salaisuus syömisen vähentämiseen voi olla se, että vain syöt eri tavoin. Jos oikea kätesi on dominoivampi ja syöt yleensä sillä, tee muutos ja syö vasemmalla kädelläsi. Become Gorgeous -sivuston mukaan tutkimuksessakin on osoitettu, kuinka osallistujat, jotka söivät dominoimattomalla kädellä, saivat lopulta 30 prosenttia vähemmän kaloreita kontrolliryhmään verrattuna.

2. Syö peilin edessä

Kalorimäärä voi pienentyä myös, jos syöt peilin edessä. Tutkijoiden mukaan runsaskalorista ruokaa syöneet henkilöt, jotka samalla katsoivat itseään, vähensivät ruoan syömistään kolmanneksella.

3. Maksa käteisellä

Tutkijoiden mukaan jopa sillä on vaikutusta, miten maksat ruokaostoksesi. Käteisen käyttäminen voi saada sinut tekemään parempia ruokavalintoja kuin se, jos maksat ostokset kortilla.

4. Pidä tiukkoja vaatteita

Jos syöt löysissä vaatteissa, et välttämättä ole niin tietoinen syömistavoistasi. Jos taas syöt istuvissa vaatteissa, voit lopettaa ylensyönnin aiemmin.

5. Katso vähemmän televisiota

Become Gorgeousin mukaan television sammuttaminen voi auttaa laihdutustavotteiden saavuttamisessa, koska olet todennäköisemmin aktiivisempi, kun et ole nenä kiinni ruudussa. Erään tutkimuksen osallistujat, joita käskettiin katsoa 50 prosenttia vähemmän televisiota kuin kontrolliryhmää, onnistuivat kuluttamaan keskimäärin 119 kaloria enemmän päivittäin.

6. Haistele vaniljaa

Vaniljan tuoksun on osoitettu auttavan makeiden ruokien ja juomien himon vähentämisessä. Sen uskotaan auttavan etenkin suklaahimoihin.

Lähde: Become Gorgeous


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.