Vuoden jokaiselle kuukaudelle on jotain uutta ja hauskaa kokeiltavaa.

Uusi vuosi, uudet trendit! Vuoden vaihtuminen tuo mukanaan uusia trendejä niin kauneuden kuin muodin saralla. Pure Wow listasi sekä 12 kauneustrendiä että 12 muotitrendiä, yhden jokaiselle kuukaudelle, jotta pitkin vuotta voi uudistaa tyyliään ja kokeilla jotain uutta ja virkistävää.

Tammikuu

Kauneus: Käytä venyvää otsanauhaa jossain muualla kuin ryhmäliikuntatunnilla tai salilla. Ne ovat urheilullisempia, joten voit samalla viestittää, että olet aloittanut uuden vuoden sporttisesti.

Muoti: Aloita vuosi lämpimästi ja pörröisesti tekoturkiksella. Pidät kylmyyden loitolla ja saat mihin tahansa asuun puhtia.

Helmikuu

Kauneus: Hoida ja hemmottele päänahkaasi. Käy päähieronnassa tai tee hoito kotonasi ja samalla syväpuhdista hiuksesi.

Muoti: Vuoden lyhimmän kuukauden aikana nautitaan olosta pyjamassa, kun ulkona paukkuvat pakkaset. Pyjamat ovat kuitenkin muodissa myös kodin ulkopuoella, joten voit mennä vaikka pyjamasta inspiraationsa saaneessa asukokonaisuudessa elokuviin katsomaan odotettua Fifty Shades Freed -elokuvaa.

Maaliskuu

Kauneus: Maaliskuun juttu on tumma, vihreä luomiväri. Olipa sinulla tapana juhlistaa Pyhän Patrickin päivää tai ei, on tämä oiva kuukausi tuoda kaunis, vihreä sävy elämääsi.

Muoti: Maaliskuuhun tuo väriä myös punaiset saappaat. Kun talvivaatteisiin pukeutuminen kyllästyttää, saa punaisilla saappailla asu kuin asu saa uudenlaisen ilmeen ja pirteyden.

Huhtikuu

Kauneus: Anna huultesi kiiltää keväällä ja leikittele erilaisilla huulikiilloilla.

Muoti: Huhtikuussa ei tarvitse enää niin hautautua pipojen ja kaulahuivien peittoon, jolloin korvat pääsevät paremmin esiin. Tätä voi juhlistaa käyttämällä eri paria olevia korviksia. Tämä tekee minkä tahansa tavallisen yläosan hienommaksi sekä antaa tekosyyn laittaa hiukset kiinni joka päivä.

Toukokuu

Kauneus: Ärsyttääkö sinua, kun ripsiväri paakkuuntuu ja ripset näyttävät hämähäkkimäisiltä? Toukokuussa se ei haittaa, vaan se on tämän kuukauden juttu.

Muoti: Vedä jalkaasi farkut, joissa on kahta eriväristä denimiä. Se tuo vaihtelua farkkutyyliin, mutta sopii yhteen kaiken sen kanssa kuin tavalliset farkkusikin.

Kesäkuu

Kauneus: Ota kesä vastaan taaksepäin sliipatulla kampauksella. Se on sileä ja kiiltävä ja helppohoitoinen. Voit yhdistää siihen myös kunnon sivujakauksen.

Muoti: Kun huono hiuspäivä koittaa, laita päähäsi hattu. Kesäkuussa ei kuitenkaan käytetä mitä tahansa hattua, vaan panamahattua, jotka sopivat kesätyyliin oikein mainiosti.

Heinäkuu

Kauneus: Meikkaaminen voi olla viimeinen asia mielessä kesän hellepäivinä, joten unohda se suosiola. Heinäkuun kauneustrendi onkin meikittömät kasvot.

Muoti: Tämä kesäkuukausi saa virkistystä valkoisista tennareista. Niitä voi käyttää asun kuin asun kanssa ja ne tekevät huolittelemattoman näköisestä kokonaisuudesta heti harkitumman.

Elokuu

Kauneus: Long hair, don’t care on elokuun motto, josta nautitaan letittämällä hiukset. Lettejä lisäksi koristellaan esimerkiksi metallirenkailla tai koristelluilla otsanauhoilla tai hiuspannoilla.

Muoti: Elokuussa monilla alkaa jo paluu arkeen lomilta, mutta kesäiset päivät voivat tuoda päänvaivaa pukeutumiseen. Tässä hyvä apu ovat paitamekot, jotka tuovat helpotusta lämpimiin päiviin, mutta samalla näytät silti työpaikalla siltä upealta ammattilaiselta, joka oletkin. Vaihtoehtoja on monia, joten varmasti löydät myös itsellesi mieluisan tyylin.

Syyskuu

Kauneus: Vamppimaiset huulet aloittavat syksyn. Tummat punaisen ja viinipunaisen sävyt sopivat täydellisesti syksyn treffi-iltoihin tai juhliin.

Muoti: Viimeistään syyskuussa kesälomat ovat kaikilla ohi opiskelijoita myöten ja ennen kuin arkeen pääsee kunnolla kiinni, voi tuntua mieluisalta pukea ylleen vain jotain helppoa. Siksi syyskuu onkin haalarien, jumpsuitien kuukausi!

Lokakuu

Kauneus: Jos kissansilmärajaus ei ole koskaan luonnistunut, unohda se ylipäänsä lokakuussa ja kokeile graafisempaa rajausta. Voit myös halloweenin kunniaksi tehdä siitä niin pelottavan tai hauskan kuin keksit.

Muoti: Vyölaukut ilmestyvät takaisin katukuvaan lokakuussa, mutta tyylikkäämpinä ja kaikkea muuta kuin turistimaista mielikuvaa synnyttävinä. Vyölaukkuja käyttämällä saat kaiken ilon iti syystakeista ja -neuleista sekä sinun ei tarvitse kanniskella mitään käsissäsi.

Marraskuu

Kauneus: Pirtsakka, pinkki poskipuna tuo hempeytä marraskuun pimeyteen. Saat sillä kunnon pakkaspäiviä odotellessa myös talvista hehkua kasvoillesi.

Muoti: Leopardikuosi on ajaton eikä koskaan katoa muodista. Marraskuussa siihen voi pukeutua millä tahansa tavalla kuin itse huvittaa. Olipa valintasi sitten mekko, takki tai vain vyö, jossa on tätä kuosia, näyttää se täydelliseltä.

Joulukuu

Kauneus: Joulukuussa kimalletaan! Vuoden juhlavimpaan kuukauteen sopii hienovaraiset kultaiset ja pronssiset kimalteet, mitkä sopivat täydellisesti pikkujouluihin ja muihin tämän ajankohdan juhliin.

Muoti: Vuoden viimeisten viikkojen aikana vedetään jo ylle paksuja, isoja pooloneuleita. Ne pitävät sinut lämpimänä ja näyttävät hyvältä kerrospukeutumisen yhteydessä. Yhdistä tyyliin punaiset huulet tai kenties ne maaliskuun punaiset saappaat ja katutyyliisi on vertaansa vailla!

Jos kaipaat visuaalista inspiraatiota näihin tyyleihin, löydät esimerkkejä täältä kauneuden osalta ja täältä muodin osalta.

Lähde: Pure Wow