Traileri tekee ison juonipaljastuksen heille, jotka eivät ole lukeneet Fifty Shades Freed -kirjaa.

Fifty Shades -trilogian fanit ovat saaneet uuden vuoden alkajaisiksi katsottavaksi tuoreen trailerin trilogian päättävästä Fifty Shades Freed -elokuvasta, joka pohjautuu E.L. Jamesin samannimiseen kirjaan.

Trailerissa nähdään vilahduksia niin Anastasia Steelen ja Christian Greyn häistä, seksileikeistä kuin hulppeasta elämästä. Pelkkää ruusuilla tanssimista tuoreen avioparin elämä ei kuitenkaan ole, kun hahmot heidän menneisyydestä palaavat.

Osa trailerin materiaalista on nähty aiemmissa julkaisuissa, mutta aivan trailerin lopussa tehdään melkoinen juonipaljastus, kun Mrs. Greyksi tullut Anastasia saa kuulla yllättäviä uutisia. Paljastus on kuitenkin kirjan lukeneille tuttu.

James Foleyn ohjaama Fifty Shades Freed saa ensi-iltansa 9. helmikuuta ja sitä tähdittävät kahden edellisosan tapaan Dakota Johnson ja Jamie Dornan.

Voit katsoa trailerin artikkelin yltä, mutta jätä viimeiset 5 sekuntia katsomatta, jos haluat välttyä juonipaljastukselta.

Kerroimme aiemmin elokuvasta julkaistusta romanttisesta maistiaisesta, josta voit lukea lisää täällä. Aiemmin julkaistun trailerin sen sijaan löydät tästä artikkelista.