Romanttinen some-julkaisu paljastaa myös, miltä Anastasian häätyyli näyttää takaapäin.

Anastasia Steelen ja Christian Greyn rakkaustarina huipentuu valkokankaalla parin kuukauden päästä, kun Fifty Shades -trilogian kolmas ja viimeinen osa, Fifty Shades Freed julkaistaan. Helmikuussa ensi-iltansa saavan elokuvan hypeä pidetään yllä joulun aikaan julkaistulla romanttisella maistiaisella.

Fifty Shadesin some-kanavissa julkaistussa maistiaisessa Dakota Johnsonin näyttelemä Anastasia ja Jamie Dornanin näyttelemä Christian tanssivat hääjuhlassaan avioparina. Ihastuttavassa julkaisussa nähdään myös paremmin Anastasian häätyyli, joka on vilahtanut aiemmin julkaistussa trailerissa: Analla on yllään valkoinen, pitsinen mekko, jossa on napit selkäpuolella.

Fifty Shades Freed

@FiftyShades
Spend Christmas with the one that matters most. #FiftyShadesFreed

Cosmopolitanin mukaan maistiaisen taustalla nähdään punaisessa mekossa Christianin sisko Mia, jota näyttelee laulajanakin uraa tehnyt Rita Ora. Hänen vierellään kukkamekossa on Anastasian paras ystävä Kate, jota näyttelee Eloise Mumford.

Fifty Shades Freed -elokuvassa nähdään pariskunnan häät sekä seurataan elämää hääjuhlan jälkeen. Luvassa on erotiikkaa sekä jännitystä, kun hahmot Anastasian ja Christianin menneisyydestä palaavat sekoittamaan soppaa.

Fifty Shades -trilogian päätösosan ohjaa James Foley ja se pohjautuu E. L. Jamesin samannimiseen kirjaan. Elokuva saa ensi-iltansa ystävänpäivän alla, 9. helmikuuta.

Olemme aiemmin kertoneet elokuvan trailerista, josta voit lukea lisää täällä.

Lähde: Cosmopolitan