Nallen rinnalla alle puolen vuoden ikäinen tyttövauva näyttää pikkiriikkiseltä.

Kun Sabrina Gonzalez näki Costco-kaupassa työskentelevän isänsä julkaiseman kuvan valtavan isoista nallekarhuista, kommentoi hän kuvaa vitsaillen, että hänen pieni Madeline-tyttärensä tarvitsisi sellaisen. Äidin yllätykseksi Madelinen pappa otti kuitenkin kommentin tosissaan ja nyt perheen kotoa löytyy nallekarhu, jonka rinnalla viiden kuukauden ikäinen tyttövauva näyttää pikkiriikkiseltä.

”Sain isältä viestin, että hän oli ostanut yhden nalleista Madelinelle”, tuore äiti kertoi BuzzFeedille ja lisäsi isänsä lähettäneen hänelle kuvia, joissa hän kuljettaa nallea Costcosta autolleen.

Jotta nallen suuruus tulisi todella ilmi, Gonzalez otti kuvia Madelinesta uuden nallensa kanssa ja jakoi ne Twitterissä, missä ne ovat lähteneet leviämään ja niistä on tullut viraalihitti – klikkaa kuvia ja pääset näkemään ne hieman suurempina Twitterissä.

Sabrina

@brina_lioness
Grandpa bought her a teddy bear😂😂😂

Tätä kirjoittaessa kuvia nallesta ja vauvasta on jaettu yli 47 000 kertaa Twitterissä ja ne ovat myös keränneet useita kommentteja.

”Hänen ilmeensä toisessa kuvassa on herttainen! Hän näyttää olevan taivaassa”, Twitter-käyttäjä Super Slayin kommentoi, kun taas Young Mayonnaise-nimimerkkiä käyttävä sanoi haluavansa olla yhtä onnellinen kuin Madeline näyttää olevan.

”Enemmänkin niin, että karhulla on leikkinukke”, bri-nimemerkki twiittasi kuvista tytöstä ja nallesta.

Äiti julkaisi myös lyhyen videoklipin Twitterissä, jossa hänen mukaansa näkyy, mikä on Madelinen reaktio joka kerta, kun äiti tuo tytön nallen lähelle.

Sabrina

@brina_lioness

Sabrina

@brina_lioness
Grandpa bought her a teddy bear😂😂😂
this is her reaction every time I bring her up to the bear 😂😂😍

Gonzalez kertoi, ettei ole kovin huolissaan nallekarhun koosta, vaikka se viekin runsaasti tilaa ja sanoi aikovansa tiiviisti tarkkailla tytärtään nallen seurassa, jotta nalle ei kaadu tytön päälle.

”Madeline rakastaa nallea ja on niin hassua nähdä hänet sen rinnalla”, äiti kommentoi.

Lähde: BuzzFeed