Tutkimus väittää: Imettävillä naisilla aktiivisempi seksielämä synnytyksen jälkeen

Pieni tutkimus selvitti imettävien naisten harrastavan enemmän seksiä synnytyksen jälkeen.

Tutkimus on selvittänyt, että imettävät naiset viettävät enemmän aikaa kumppaniensa kanssa makuuhuoneen puolella synnytyksen jälkeen kuin ennen raskautta. Human Naturessa julkaistu tutkimus tehtiin filippiiniläisnaisten avulla.

Michelle Escasa-Dorne Coloradon yliopistosta valitsi tutkimuskohteekseen filippiiniläisnaiset, koska maassa on alhainen avioeromäärä. Tutkimuksen avulla haluttiin selvittää, miten naiset pystyivät sopeutumaan äitiyteen ja vaimona olemiseen.

Aiemmin monet tutkimukset ovat osoittaneet länsimaisten naisten ensisijaisesti huolehtivan lapsestaan eikä kumppanistaan synnytystä seuranneiden viikkojen aikana, mikä johtaa vähäisempään seksuaaliseen aktiivisuteen ja alhaisempaan tyytyväisyyteen parisuhteen suhteen.

Escasa-Dorne kysyi 260 18-35-vuotiaalta naiselta heidän seksuaalisista toimistaan ja tyytyväisyydestään parisuhteessaan. Näistä naisista 155 vielä imetti.

Tutkimuksesta ilmeni, että imettävät naiset, joilla oli jo kuukautisetkin jatkuneet, olivat seksuaalisen aktiivisempia ja sitoutuneempia parisuhteeseensa kuin muut. He olivat jopa seksuaalisesti aktiivisempia kuin ennen raskautta, minkä Escasa-Dorne katsoi johtuvan naisten halusta ylläpitää hyvin toimivaa parisuhdetta, mikä loisi paremman ympäristön lapselle.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.