Tässäkö uusi kesän kauneustrendi? Aaltokulmat houkuttelevat veden äärelle

Erikoiset kulmakarvatrendit ovat saaneet jatkoa kesäisellä kulmatyylillä.

Jos keväällä laitettiin kukkia kulmakarvoihin (lue lisää täällä), on nyt kesän kynnyksellä aaltojen vuoro. Instagramista on noussut esiin aaltokulmat, joihin on haettu mallia Metron mukaan aalto-emojista.

Aaltokulmat ovat hollantilaisen meikkitaiteilija Rebekka Theenaartin aikaansaannos. Tätä kauneustrendiä varten kulmakarvat täytyy erotella geelin avulla osiin ja sen jälkeen piirtää jokaisen osan päälle pieni aalto sinisen ja valkoisen eyelinerin avulla.

Metron mukaan geeliä ei ole pakko käyttää kulmakarvojen erotteluun, vaan voi tehdä, kuten Theenaart ja käyttää saippuatekniikkaa sen sijaan. Tarkoitus on siis peittää spoolie-harja saippualla ja sitten sillä muotoilla kulmakarvat osiin.

Jos aaltokulmat eivät kuitenkaan tunnu itselle sopivalta jutulta, voi merimäistä tyyliä hakea aina kynsien avulla. Alla yksi esimerkki:

Jos taas haluat kokeilla muita, erikoisa kulmakarvatrendejä, on tämän ja viime vuoden aikana nähty artikkelin alussa mainittujen ”puutarhakulmien” lisäksi muun muassa ombremaisesti värjätyt kulmat, pyrstökulmat, sädekehäkulmat, tupla- tai triplakulmat sekä suomalaisen meikkitaiteilijan vitsistä alkanut sulkamaisten kulmien trendi.

Mitä mieltä sinä olet aaltokulmista? Kiinnostaisiko kokeilla? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.