Instagramissa leviää kuvia viimeisimmästä, erikoisesta kauneustrendistä.

Kulmakarvoihin liittyviä erikoisia kauneustrendejä on noussut otsikoihin loppukesän ja alkusyksyn aikana jo pariinkin otteeseen. Koukerokulmien ja ”letitettyjen” kulmien jälkeen vuorossa ovat seuraavaksi tupla- tai triplakulmat.

Instagramin uumenista on alkanut nousta esiin kuvia naisista, joiden aitojen kulmakarvojen ylle tai alle on tehty 1-2 paria kulmakarvoja lisää.

Instagramia hyödyntävät meikkitaiteilijat ovat inspiroituneet toisistaan. Esimerkiksi alla olevan kuvan julkaissut Hannah Lyne kertoo kuvatekstissä, että sai inspiraatiota yllä olevan kuvan julkaisseelta Ben Nicholasilta.

Brittilehti The Sunin mukaan tupla- tai triplakulmat on helppo toteuttaa meikkikynien avulla ja aidot kulmat erottuvat selvästi joukosta. Osa meikkitaiteilijoista on kuitenkin panostanut feikkikulmiinsa enemmän ja tehnyt niistä realistisemman näköiset.

Manchesterissa asuva meikkitaiteilija Daniella Francesca kokeili tuplakulmia jo keväällä. Julkaisemansa kuvan yhteydessä hän tokaisi, että ei tuplakulmista tule uutta trendiä, mutta lopulta toisin kävi.

Daniella kertoo Instagramissa toisen julkaisun yhteydessä inspiroituneensa tuplakulmien tekemiseen suomalaisen meikkitaiteilija Stella Sirosen kulmakarvakuvasta. Sironen nousi otsikoihin keväällä, kun hänen vitsinsä aloitti sulkaimaisesti muotoiltujen kulmakarvojen trendin – lue lisää täällä.

Mitä mieltä olet tästä kulmatrendistä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: The Sun