Sulkamaiset kulmat jakoivat ensin mielipiteet, mutta nyt trendi on alkanut ottaa tuulta alleen.

Kauneustrendien saralla maailmalla kohistaan nyt sulkamaisesti muotoilluista kulmakarvoista. Tästä uudesta trendistä on kiittäminen suomalaista meikkitaiteilija Stella Sirosta.

Helsingissä asuva Sironen jakoi Instagram-sivullaan päivää ennen palmusunnuntaita kuvan, jossa hän esitteli sulaksi muotoiltuja kulmakarvojaan. Kuvatekstiin hän kirjoitti aloittavansa uuden kulmatrendin ja kehotti muita kokeilemaan samaa tapaa kulmakarvojen muotoilussa sekä merkitsemään hänet muiden julkaisuihin.

Marie Clairen mukaan kuvan kommentteihin syntyi pian kaksi leiriä: trendiä puolustavat ja sen täysin tyrmänneet. Trendi alkoi kuitenkin ottaa tuulta alleen ja Sirosen julkaisema kuva levisi Instagramissa, mutta pari päivää ensimmäisen kuvan julkaisun jälkeen Sironen julkaisi toisen kuvan sulkamaisista kulmakarvoista – ja kuvatekstissä paljasti aiemmin vitsailleensa.

”Muistutus itselle: kun vitsailet uuden, hauskan kulmakarvatrendin aloittamisesta, ihmiset ottavat sen tosissaan ja… no, aloittavat trendin joka tapauksessa”, Sironen kirjoittaa ennen kuin kiittelee ensimmäiseen kuvaan saamistaan positiivisista ja negatiivisista kommenteista.

Toisen julkaisun yhteydessä Sironen nimesi trendin feather brows -nimellä ja toivoi trendiä kokeilevien käyttävän #featherbrows-hashtagia julkaisujensa yhteydessä. Sittemmin Instagramiin onkin ilmestynyt jo useita julkaisuja sulkamaisista kulmakarvoista, joten uusi trendi on todella syntynyt.

Alta voit katsoa muiden esimerkkejä ”sulkakulmista”:

Mitä mieltä sinä olet tällaisesta tavasta muotoilla kulmakarvat? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Marie Claire