Keväisessä kauneustrendissä kulmakarvat muutetaan minipuutarhaksi.

Jos kaipaat jo vihreää nurmikkoa ja kukkien väriloistoa etkä kavahda erikoisia kauneustrendejä, voi tuore keväinen kulmakarvatrendi olla sinulle sopiva. Garden brows eli ”puutarhakulmat” muuttaa kulmakarvat pieneksi puutarhaksi ja se on tällä hetkellä suosiossa kauneustrendien ystävien keskuudessa.

Metron mukaan trendin on keksinyt vloggaaja Taylor R, jonka joulukuusimaiset kulmakarvat nousivat otsikoihin ennen joulua. ”Puutarhakulmien” toteuttaminen vaatii jonkin verran taitoa, vaikka ajatus on simppeli: kulmakarvat värjätään vihreäksi ja niihin kiinnitetään kukkia – klikkaa julkaisussa näkyvää pientä nuolta ja näet lisää kuvia.

Taylor R on julkaissut YouTube-kanavallaan tutoriaalivideon, jolla hän näyttää miten ”puutarhakulmat” tehdään. Videolla hän kertoo, että kehitti trendin, koska asuu parhaillaan Hong Kongissa, missä hänellä on ollut vaikea löytää vehreitä paikkoja, joten hän loihti sellaisen kasvoilleen.

”Puutarhakulmat” tehdään niin, että aluksi kulmakarvat käsitellään vahalla tai geelillä hieman pörheäksi ja sitten ne värjätään vihreäksi. Taylor R käyttää nestemäistä huulipunaa, jota hän levittää kulmiin kierreharjan (spoolie) avulla, mutta Metron mukaan yhtä hyvin voi käyttää vihreää ripsiväriä tai luomiväriä.

Tarkoitus on saada kulmat muistuttamaan nurmikkoa, minkä jälkeen kulmiin lisätään kukkia. Taylor R kertoo tutoriaalivideolla, että kukat voi tehdä piirtämällä, käyttää tarroja – olla niin luova kuin haluaa – mutta hän itse käyttää kuitenkin oikeita kukkia, jotka hän kiinnittää ripsiliimalla kulmakarvoihin.

Tutoriaalivideolla Taylor R pyörähtää ihmisten ilmoilla ”puutarhakulmien” kera ja hän saa positiivisia kommentteja muilta liikenteessä olevilta. Taylor R:n kokeilu on inspiroinut muitakin ja Instagramiin on alkanut ilmestyä muiden kauneudesta ja trendeistä innostuneiden versioita ”puutarhakulmista” – alla lisää esimerkkejä inspiraation lähteeksi ja artikkelin yltä voit katsoa Taylor R:n tutoriaalin.

Lähde: Metro