”Dipped brows” on ihastuttavan simppeli ja tervetullut vaihtoehto kulmakarvatrendien joukkoon.

Viime vuodesta lähtien kulmakarvatrendit ovat olleet sangen erikoisen näköisiä – on ollut sulkakulmia, koukeroita ja letitettyjä kulmia, tupla- tai triplakulmia sekä joulun alla joulukuusimaisia kulmatyylejä. Helmi-maaliskuun aikana ovat puhuttaneet pyrstömäiset kulmat ja tuoreempana sädekehäkulmakarvat.

Pyrstömäiset kulmakarvat muotoillaan siis nimensä mukaisesti muistuttamaan kalan pyrstöä, mutta osan mielestä parempi nimi olisi ”devil brows”. Trendi sai alkunsa kuvankäsitellyn avulla muokatuista meikkibloggaajien kuvista.

Sädekehäkulmat sen sijaan ovat 16-vuotiaan Hannah Lynen luomat. Hän oli ystävänsä kanssa jutellut pyrstökulmista ja he keksivät sädekehäkulmat, jossa kulmat yhdistetään sädekehämäiseksi rinkulaksi keskelle otsaa.

Nämä kulmakarvatrendit ovat näyttäviä, mutta monien mielestä eivät kovin käyttökelpoisia; niistä saa viihdyttävää materiaalia Instagramiin, mutta harva toteuttaa niitä muissa merkeissä. Onneksi esiin on noussut kolmas kulmakarvatrendi, joka on ihastuttavan simppeli.

Trendin nimi on Alluren mukaan ”dipped eyebrows”, niin sanotusti dipatut kulmat. Brittiläinen meikkitaiteilija Bea Sweet toteutti tämän tyylin Lontoon muotiviikoilla laittamalla väriä DJ-duo SimiHazen siskosten, Simi ja Haze Khadran kulmakarvojen ”häntäpuoliskoihin”.

Simi sai kulmakarvoihinsa pinkkiä väriä.

Hazelle laitettiin sen sijaan mustaa ja muuten kulmat olivat luonnolliset, kuten hänen siskollaankin.

Alluren mukaan tämä trendi on hauska tapa tuoda väriä kasvoille poski-, huuli ja silmämeikkien sijaan. Sweet pohjasi valitsemansa värit naisten kyseisen illan vaatetukseen ja fiilikseen, mutta tätä trendiä kokeillessa voi käyttää mitä väriä haluaa ja tehdä tyylistä joko räväkän tai hillityn – oman mielen ja fiiliksen mukaisesti.

Alluren mukaan trendi on helppo toteuttaa, jos osaat täyttää kulmasi. ”Dipped”-tyyli aloitetaan siistimällä kulmakarvat ja täyttämällä lähempänä nenänvartta olevat puoliskot mieluisalla kulmatuotteella ja loppupuolisko käsitellään värillä, kuten geelimäisellä rajauskynällä ja kulmat voi myös peittää värillä kertakäyttöisen spoolie-harjan avulla.

”Mitä enemmän tuotetta on harjassa, sen parempi. Suhtaudu siihen samoin kuin laittaisit normaalisti ripsiväriä saadaksesi kunnon peiton”, Sweet sanoi.

Muu meikki kannattaa pitää yksivärisenä ja huomaamattomana.

”Dipped-kulmat toimivat, koska kaikki muu pidetään minimalistisena”, Sweet kertoi Allurelle.

”Iho on tasainen ja mattainen, sitä ei ole korostettu ja varjostettu liikaa, rispissä ei ole tekoripsiä eikä kasvoilla ole mitään, joka veisi huomion”, hän jatkoi.

Klikkaa julkaisussa näkyvää pientä nuolta ja näet lisää kuvia.

Eli värikkäät kulmat saavat nousta pääosaan, mutta trendin voi viimeistellä käyttämällä huulissa samaa sävyä kuin kulmissa tai rajaamalla silmät samalla sävyllä. Trendi on myös helppo toteuttaa siinä mielessä, että värin voi pestä pois eikä sitä varten joudu vaalentamaan kulmia.

Mitä mieltä olet näistä trendeistä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Allure