Tässä Harry Potter -kahvilassa tarjoillaan kirjaimellisesti liekehtiviä pikareita

Potter-fanit joutuvat vain matkustamaan päästäkseen nauttimaan kahvilan antimista, sillä kahvila on Singaporessa.

Harry Potterin maailmassa liekehtivä pikari ei ole juoma, mutta toisin on jästien maailmassa. Cosmopolitan kertoo Singaporessa avatusta kahvilasta, Platform 1094:stä, jossa tarjoillaan liekehtivä pikari -juomia.

http://instagram.com/p/BPKMrCdhWyq/

Nämä juomat eivät kuitenkaan ole tarkoitettu alaikäisille, sillä ne sisältävät alkoholia. Cosmopolitanin mukaan drinkki valmistetaan Bacardin rommista sekä sinisestä Curacaosta ja juoman saa liekehtimään ripottelemalla sen päälle kanelia – eli näin:

http://instagram.com/p/BPHQPT9gj1c/

View this post on Instagram

Goblet of Fire @platform1094 One of the cocktail concoctions from the Harry Potter Mixology in this Harry Potter theme cafe that will definitely set your pulse racing Add Barcardi 151 which is a highly alcoholic rum of 75.5% alcohol by volume to Blue Curacao Liquer and lime juice and torch the mixture. Sprinkle cinnamon powder on the drink and witness magical gold sparks unleashed before you. #instafood #eatoutsg #sgfood #burpplesg #instasg #igsg #sgig #sgcafes #singaporefood #sgfoodlover #cafehoppingsg #sgrestaurant #foodstagram #food #yoursingapore #igfoodies #visitsingapore #foodiesg #stfood #sgfoodie #sgfoodies #foodphotography #f52grams #foodlover #burpple #foodlovers #igfood #hungrygowhere #foodsg #whati8today

A post shared by Ken Poon (@kenpgl) on

Cosmopolitanin mukaan Harry Potter -teema on otettu huomioon myös kahvilan sisustuksessa, syötävissä sekä rekvisiitassa. Kahvilassa vierailevat saavat muun muassa taikasauvoja sekä velhojen ja noitien hattuja käyttöönsä ja esimerkiksi osa syötävistä tarjoillaan pienistä padoista ja jälkiruokien yhteydessä voi saada suklaasta tehdyn taikasauvan.

http://instagram.com/p/BPJ1tKtAOLQ/

http://instagram.com/p/BPH8YHxhRH1/

Lisää esimakua kahvilasta ja sen tarjoiltavista löydät heidän Facebook-sivultaan sekä Instagramista esimerkiksi täältä tai täältä.

Lähde: Cosmopolitan