Tutkimuksen mukaan seksin harrastaminen kerran viikossa voi nostaa omaa onnellisuutta.

Jos tarvitsit yhden syyn lisää valita seksin television katselun sijaan, tässä on yksi oikein hyvä sellainen: seksin harrastaminen kerran viikossa saa ihmiset 44 prosenttia todennäköisemmin onnellisiksi. Tämä käy ilmi Happify.com-sivuston tekemästä tutkimuksesta.

Happifyn tutkijat kokosivat oman tutkimuksen useamman kyselyn perusteella, mihin on vastannut yli 16 000 ihmistä. Sen lisäksi, että he saivat selville seksin kerran viikossa olevan hyvästä omalle mielialalle, he perehtyivät myös siihen, miten seksi vaikuttaa parisuhdetyytyväisyyteen.

Tutkimuksista kävi ilmi, että onnellisimmat parit harrastivat seksiä kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Vaikka omaa onnea ei pidäkään arvioida viikottaisten seksikertojen perusteella, on tulos silti hyvä syy harrastaa seksiä jo vaikka tänä iltana, jos se on vain mahdollista.

Women’s Health kuitenkin huomauttaa, että tulos ei välttämättä tarkoita kuitenkaan sitä, että seksi tekee pareista onnellisempia, vaan onnelliset ihmiset ja tyytyväiset parit vain harrastavat seksiä useammin.

Lähteet: Women’s Health & Happify.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia