Nainen, saat parempaa seksiä 50-vuotiaana kuin parikymppisenä – Siihen löytyy monta syytä

Usein on todettu seksin parantuvan iän karttuessa. Alla on muutama syy siihen, miksi seksi on parempaa keski-ikäisenä.

Seksi ei ole vain osa nuoremman väestön elämää, vaan myös keski-ikäiset ja sitä vanhemmat nauttivat sen harrastamisesta. Vanhentuminen tuo myös etunsa, sillä mitä enemmän on vuosia mittarissa, sitä paremmin tietää mistä ei pidä ja mistä pitää.

Yli 50-vuotiaana onkin vanhempi, mutta myös viisaampi. Se on yksi syy siihen, että seksi on parempaa viisikymppisenä kuin parikymppisenä ja alla on neljä syytä lisää.

1. Miehen himokkuus rauhoittuu

Parikymppisenä miehet ovat himokkaampia, mikä voi johtaa noloihin tilanteisiin, kun ”teltta on pystyssä” joskus hieman epäsopivinakin hetkinä. 50-vuotiaana miehillä kestää enemmän aikaa kiihottua, mikä sopii naisille hyvin.

2. Työt ja ura ei stressaa

25-vuotiaana monet murehtivat urastaan tai jo töiden saamisesta ylipäänsä. Siitä aiheutuva stressi voi vaikuttaa myös makuuhuoneen puolella, mikä voi johtaa turhautumiseen ja stressi vain pahentuu. Viisikympppisenä tilanne on usein kuitenkin toinen, sillä uraa on jo luotu ja silmät ovat avautuneet sille, että on muutakin elämää kuin pelkkä työ. Omaa arvoaan ei tarvitse enää todistella kumppanille käyntikorttia esittelemällä.

3. Ei huolta raskaudesta

Yli 50-vuotiaana ei juuri tarvitse murehtia enää raskaaksi tulemisesta ja monet ovat lapsensa jo tehneet, kasvattaneet ja tulleet ehkä jo isovanhemmiksi. Vaihdevuosien myötä ei tarvitse enää myös huolehtia yllätyskuukautisista esimerkiksi kesken romanttisen loman.

4. Lapset eivät enää keskeytä

Jos pariskunta on tehnyt lapsia, ovat he vanhempien tultua keski-ikään usein jo muuttaneet pois kotoa eikä näin vanhempien tarvitse pelätä, että lapsi astelee paikalle kesken seksin – toisin kuin parikymppisenä, kun lapset olivat pieniä.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.