Posh Spice on paljastanut, miten selätti ongelmaisen ihon.

Kun Victoria Beckham kertoo kauneusvinkkejä, kannattaa olla kuulolla. Estée Lauderin kanssa meikkikokelmia julkaissut entinen Spice Girl on paljastanut haastattelussa, mikä on hänen hyvinvoivan ihonsa salaisuus.

Beckhamin vuosia tuntema ihotautilääkäri Harold Lancer tarjosi nykyisin muotisuunnittelijana työskentelevälle naiselle ratkaisun ihonhoitoon.

”Minulla oli todella ongelmainen iho ja hän sanoi minulle, että minun täytyy syödä lohta joka päivä. Sanoin ’Oikeasti, joka päivä?’ Ja hän sanoi ’Kyllä, aamupalalla, lounaalla tai päivälliseksi, sinun täytyy syödä sitä päivittäin'”, Beckham paljasti.

Ajatus lohen syömisestä päivittäin voi tuntua liioitellulta, mutta sille on myös tieteellistä tukea. Harper’s Bazaarin mukaan lohessa ja muissa rasvaisissa kaloissa on paljon omega-3-rasvahappoja ja A- ja C-vitamiineja. Sen lisäksi, että ne ovat ”tulehduslääkkeitä” ja kosteuttavat ihoa, ovat useat tutkimukset osoittaneet yhteyden terveen ihon ja kalan syömisen välillä.

European Journal of Dermatology -journalissa julkaistu tutkimus esimerkiksi osoitti, että runsaasti kalaa ja vihanneksia syöneillä oli merkittävästi vähemmän aknea kuin heillä, jotka eivät syöneet niitä niin paljoa. Toiset tutkimukset taas ovat osoittaneet, että lohi voi suojata aknea vastaan täysin.

Jos haluat ottaa mallia Posh Spicelta, on Harper’s Bazaarin mukaan hänen ihotautilääkärinsä kotisivuilla esillä ohje helppoon lohiannokseen – tai voit toimia kuin aina ennenkin, mutta nauttia lohen syömisestä entistä enemmän.

Lähde: Harper’s Bazaar