Syö ihosi terveeksi ja hehkuvaksi – kokeile näitä syksyisiä syötäviä

Näitä 6 syötävää kannattaa popsia nyt, sillä niistä voi olla iloa ihosi hyvinvoinnille.

Sillä mitä suuhusi pistät, voit vaikuttaa siihen, miltä ihosi näyttää. Siksi ruokaostoksia tehdessä kaupan valikoimia kannattaa silmäillä myös iho mielessä pitäen.

Koska syyssesonki on meneillään, kertoi ravitsemusterapeutti Peggy Kotsopoulos mitä syksyisiä syötäviä kannattaa laittaa kauppalappuun ja miten niistä on iloa ihollesi. Lue hänen vinkkinsä alta:

Bataatit

Bataateissa on runsaasti A- ja C-vitamiinia, jotka tekevät paljon töitä aknen estämiseksi ja sen parantamiseksi, kun finnejä alkaa ilmestyä.

Punajuuret

Punajuurissa on paljon antosyaania, joka on voimakas antioksidantti. Se auttaa vähentämään tulehdusta ja hidastaa ikääntymistä auttaen estämään ryppyjä.

Omenat

Omenoiden C-vitamiini auttaa vahvistamaan ihoa. Se suojaa ihosoluja ja hidastaa ikääntymistä estäen ryppyjä.

Lehtimangoldit

Lehtimangoldit tunnetaan myös lehtijuurikkaina. Tämän syötävän vitamiinit auttavat ihoa pysymään kosteana ja suojaavat ihon rasvoja vapaiden radikaalien vahingoilta.

Kurpitsansiemenet

Kurpitsansiemenissä on paljon sinkkiä, joka on tärkeä hivenaine uusien ihosolujen luomista ajatellen ja se myös auttaa kollageenin muodostumisessa.

Kurpitsat

Oli kyse sitten tutusta oranssista ja pyöräestä kurpitsast, koristekurpitsasta tai myskikurpitsasta, ovat ne hyvä syyssyötävä ihoa ajatellen, koska niissä on paljon beetakaroteenia, joka auttaa normalisoimaan ihon rasvojen tuotantoa ja auttaa aknea ja tulehdusta vastaan.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.