Uudenlainen julistepalvelu tarjoaa uniikkeja sisustustuotteita.

Bo & Co. on julkaissut perjantaina 12.5.2017 yleisölle uuden, uniikkien design-julisteiden tekemiseen tarkoitetun palvelun osoitteessa www.boet.co . Palvelussa käyttäjä voi tehdä itselleen julisteen esimerkiksi rakkaansa nimikirjaimesta tai kotikaupunkinsa alkukirjaimesta. Valitun kirjaimen tai numeron alle voi lisätä vaikka päivämäärän, nimen tai aforismin. Vaihtoehtoja julisteen aiheeksi on loputon määrä ja vain mielikuvitus on rajana sille, mitä julisteilla halutaan viestiä. Julisteissa on alkuvaiheessa valittavana kaksi erilaista tyyliä ja useita valmiiksi mietittyjä väriyhdistelmiä, jotka sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen.

Bofirst

Palvelun ideana on yhdistää skandinaavinen design ja henkilökohtainen viesti uniikiksi julisteeksi. Bo & Co. -julisteiden avulla kuka tahansa voi tehdä itselleen laadukkaan ja sisustukseensa sopivan yksilöllisen julisteen. Julisteet painetaan Suomessa korkealaatuiselle paperille ja pakataan kuljetusta varten tukeviin suojaputkiin. Julisteiden hinta sisältää toimituskulun kaikkialle maailmaan. Juliste on myös erinomainen lahjaidea vaikka ristiäisiin, syntymäpäiville tai vuosipäivänä.

Bo & Co. tähtää vahvasti kansainvälisille markkinoille. Yhtiön näkemyksen mukaan tulevaisuudessa yhä useammat kuluttajat haluavat itselleen uniikkeja sisustustuotteita. Bo & Co.:n liiketoimintamalli ja maailmanlaajuinen, selkeä hinnoittelu mahdollistavat nopean kasvun ja liiketoiminnan merkittävän skaalaamisen.

BoF

Tietoa Bo Posters Oy:stä:

Palvelun taustalla on Bo Posters Oy. Bo Postersin idea on yhdistää skandinaavinen design ja kuluttajien omat ideat uniikeiksi julisteiksi. Yhtiö on perustettu vuonna 2017 ja se on vuonna 2015 perustetun Bo LKV:n tytäryhtiö. Bo & Co. -julisteita tullaankin näkemään paljon myös Bo LKV:n kohteiden kuvissa. Lisätietoa Bo LKV:stä löytyy osoitteesta www.bo.fi

Yhteistyössä: www.boet.co