Stressaava päivä takana? Näillä odottamattomilla tavoilla voit rentoutua

Jos stressitasot ovat nousseet ja kaipaat keinoja rentoutua, voi jokin näistä asioista olla tarpeen.

Jokaisella on joskus huonoja, tympeitä, ikäviä, surkeita, stressaavia päiviä. Monella on varmasti omat luottotapansa nollata ajatuksensa ja rentoutua stressaavan päivän päätteeksi, mutta toisinaan vaihtelu on tarpeen.

Alle onkin listattu 15 odottamatonta tapaa, jotka voivat auttaa sinua rentoutumaan tai inspiroida keksimään itse uusia tapoja.

1. Nuuhkaise sitruunaa. Pure Wow:n mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että sitruksen tuoksun haistaminen voi vähentää jännitettä, masennusta, väsymystä, suuttumusta ja ahdistusta.

2. Kokeile ostosterapiaa. Syksyn trendit alkavat ilmestyä saataville ja kesän poistuvista valikoimista voi tehdä ihania löytöjä halvalla.

3. Ota lämmin vaahtokylpy kera kynttilöiden – ja jos haluat rentoutua vielä enemmän, nauti samalla hieman viiniä.

4. Kokeile joogavideota, joka on suunniteltu poistamaan stressiä ja ahdistusta. Pure Wow suosittelee esimerkiksi Yoga with Adriene -YouTube-kanavalla julkaistua videota, jonka voit katsoa täällä.

5. Suunnittele rentoututtava reissu jonnekin. Vaikka reissuun olisi mahdollista lähteä vasta muutaman kuukauden päästä, on silti hauska, kun on jotain, mitä odottaa.

6. Aloita jonkin kirjan lukeminen.

7. Lähde puolen tunnin kävelylle. Saatat yllättyä, kuinka rauhalliselta olosi tuntuu, jos teet tätä päivittäin.

8. Syö avokadoja. Niissä on paljon B-vitamiineja, mikä auttaa lievittämään stressiä.

9. Pidä tv-sarjamaraton kumppanisi tai ystäväsi tai vaikka pehmolelujen kanssa.

10. Hiero jalkojasi tennispallolla.

11. Osa ihmisistä pystyy rentoutumaan vain katsoessaan, kun joku saa hieronnan. Jos tämä pätee sinuun, katso tämä video ja rentoudu.

12. Ahdistaako kaikki kotityöt? Anna kerrankin ammattilaisen tehdä ne puolestasi ja ole hetki murehtimatta kotiaskareiden takia.

13. Tai jos joudut tekemään kotityöt itse, tee ne tietoisesti. Pure Wow:n mukaan tutkimus on osoittanut, että kun ajan kanssa tiskaat hitaasti ja tarkoituksella, se vähentää stressiä ja ahdistusta ja voi jopa inspiroida tekemään jotain luovaa, kun olet valmis.

14. Lue horoskooppisi. Vaikka et uskoisi niihin, se on hauskaa ja voi puhdistaa mielesi.

15. Nouse ylös ja kuntoile lyhyen hetken ajan – vaikka edes hyppimällä haarahyppyjä mainoskatkojen aikana. Kulutat jokusen kalorin, endorfiinejä vapautuu ja stressi vähenee.

Jos haluat lisää vinkkejä rentoutumiseen stressaavan päivän jälkeen, voit lukea niitä lisää täältä.

Mikä on sinun luottotapasi rentoutua? Kommentoi alla!

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.