Shampoon ja hoitoaineen ei tarvitse sopia yhteen – hiusasiantuntijat kertovat miksi

Voit saada parempaa jälkeä aikaiseksi ostamalla erilaisille hiustyypeille tarkoitetut shampoon ja hoitoaineen.

Moni ostaa shampoon ja hoitoaineensa toisiinsa sopien – omansa kun ovat niin rasvoittuville hiuksille, kuiville hiuksille, tuuheuttavaa ja niin edelleen. Hiusasiantuntijoiden mukaan niiden yhdistäminen ei ole vain tarpeetonta, vaan se voi myös estää hiuksiasi saavuttamasta täyden potentiaalinsa.

”Se on kuin hoitasit kahdenlaista hiustyyppiä. Toinen on päänahasta hiusten pituuden puoliväliin ja toinen puolivälistä latvoihin”, hiusstylisti ja kampaamon omistava Nunzio Saviano sanoi Women’s Healthille.

Saviano kertoi esimerkiksi, että jos päänahkasi on rasvainen ja latvat kuivat, täytyisi shampoon silloin olla hiusten juurille parhaiten sopivaa ja hoitoaineen auttaa kosteuttamaan latvoja.

”Niiden ei koskaan tarvitse olla samaa sorttia”, Saviano sanoi.

Women’s Healthin mukaan shampoot ja hoitoaineet pitäisi valita kuin ”lääkkeenä” hiustyypillesi. Jet Rhys Salonin omistaja Jet Rhysin mukaan shampoota ja hoitoainetta saa niin monenlaisina ja harvoin niiden yhdistelmä sopii täysin siihen, mitä hiuksesi kaipaavat.

Eri tuoteperheistä olevien tuotteiden valitseminen on hyvästä, kunhan kiinnität huomiosi omiin tarpeisiisi. Kannattaa kiinnittää myös huomiota siihen, minkälaista tyyliä haet eri päivinä ja sopeuttaa yhdistelmiä sen mukaan.

Procter & Gamblen johtavan tutkijan Rolanda J. Wilkersonin mukaan jos päänahkasi on kutiava tai sinulla on hilsettä, on silloin syytä valita yhteensopivat shampoo ja hoitoaine. Se johtuu siitä, että käyttämällä enemmän kosmeettista hoitoainetta hilseshampoon kanssa voi vähentää sen päänahkaa hoitavia puolia.

Wilkerson kertoikin Women’s Healthille, että 60 prosenttia Head & Shoulders -shampoon aktiivisesta ainesosasta vähentyy päänahassa, jos hoitoaineena ei käytä merkin omaa hoitoainetta.

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.